Wok på rester. Vi havde en rest kyllingebrystfilet, en rest kogte fuldkornsskruer – fra en omgang kylling og pasta – og ½ peberfrugt. Det blev til denne lækre kylling i wok – og sikke nogle skønne farver.

Personer

Minutter

Ingredienser

  • 1 spsk. sesamolie
  • 250 g hokkaidogræskar, renset vægt
  • 300 g kyllingebrystfilet
  • 1 dl soyasauce
  • 4 forårsløg
  • ½ peberfrugt
  • 1 spsk. fiskesauce
  • 500 g wokblanding
  • 500 g frossen svampemix
  • 200 g kogte fuldkornsskruer
  • 1 knsp. spidskommen
  • 3 stænk tabasco
  • 1 tsk. stærk karry
  • Salt
  • Peber

Tilbehør

  • 150 g ciabattabrød

Sådan tilberedes kylling i wok

  1. Pensl wokken med olien.
  2. Skær kyllingen i mindre stykker, og lad den stå og trække i soyasaucen.
  3. Skær imens græskar og peberfrugt i tern og forårsløg i ringe.
  4. Varm wokken op, og kom kyllingen i. Lad det svitse i 2-3 minutter.
  5. Tilsæt svampemix, græskar, peber og forårsløg, og lad det svitse i yderligere et par minutter.
  6. Tilsæt fiskesauce, wokblanding og skruer.
  7. Smag til med spidskommen, tabasco, karry og salt og peber.
  8. Servér med brød, og evt. lidt friske, sprøde grøntsager i tynde strimler på toppen.
  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 30 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    1564/372
  • Energifordeling:
    Protein: 30 %
    Fedt: 17 %
    Kulhydrat: 53 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    295/70
    Protein: 5 g
    Fedt: 1 g
    Kulhydrat: 9 g

Andre opskrifter med forårsløg

Chilipølser med bacon og pestokartofler

Chilipølser med bacon og pestokartofler

Citronmarinerede kalveschnitzler

Citronmarinerede kalveschnitzler

Stjerneskud med et tvist

Stjerneskud med et tvist

Middagsomelet med gedeost

Middagsomelet med gedeost

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Kylling i wok
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)