Hurtigt og nemt. Steg evt. kyllingebrystet dagen før, og der er mad på 10 minutter. Andre skimmeloste kan naturligvis også anvendes, den skal bare ikke være for markant i smagen. Den vi brugte blev dejlig blød og cremet, når den blev blandet sammen med den varme pasta.

  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 5 personer
  • Tilberedning: 25 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal: 2625/625
  • Energifordeling:
    Protein: 21 %
    Fedt:
     30 %
    Kulhydrat: 49 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
     720/171
    Protein: 9 g
    Fedt:
     6 g
    Kulhydrat: 21 g

Ingredienser:

  • 400 g kyllingebrystfilet
  • 2 dl minimælk
  • 1 spsk. olie
  • 300 g frisk båndpasta
  • 150 g Castello mild
  • 15 g hasselnøddekerner
  • Saft og skal af 1 citron
  • ½ bdt. basilikum
  • Salt
  • Peber

Tilbehør:

  • 1 ciabattabrød

Sådan tilberedes kylling med skimmelost:

  1. Krydr kyllingekødet med salt og peber, og steg det i olie på en pande i ca. 15 minutter, til det er gennemstegt.
  2. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
  3. Hak basilikum og hasselnødder groft.
  4. Skær kylling og ost i skiver, og bland det sammen med den varme pasta, basilikum, nødder og citronsaft.
  5. Drys retten med revet citronskal, og servér med ciabattabrød.

Dommen:

Filip: 3 point ud af 5 Tjah, det kan vel godt spises
Benny: 4 point ud af 5 Helt sikkert en ”gemmer”
Beate:  4 point ud af 5 Helt sikkert en ”gemmer”

Samlet:

4 point ud af 5
Helt sikkert en ”gemmer”

 

 


Her finder du vores e-bøger om fedtfattig mad og livsstil!