Hurtigt og nemt. Steg evt. kyllingebrystet dagen før, og der er mad på 10 minutter. Andre skimmeloste kan naturligvis også anvendes, den skal bare ikke være for markant i smagen. Den vi brugte blev dejlig blød og cremet, når den blev blandet sammen med den varme pasta.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 5 personer
- Tilberedning: 25 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2625/625 - Energifordeling:
Protein: 21 %
Fedt: 30 %
Kulhydrat: 49 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 720/171
Protein: 9 g
Fedt: 6 g
Kulhydrat: 21 g
Ingredienser:
- 400 g kyllingebrystfilet
- 2 dl minimælk
- 1 spsk. olie
- 300 g frisk båndpasta
- 150 g Castello mild
- 15 g hasselnøddekerner
- Saft og skal af 1 citron
- ½ bdt. basilikum
- Salt
- Peber
Tilbehør:
- 1 ciabattabrød
Sådan tilberedes kylling med skimmelost:
- Krydr kyllingekødet med salt og peber, og steg det i olie på en pande i ca. 15 minutter, til det er gennemstegt.
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
- Hak basilikum og hasselnødder groft.
- Skær kylling og ost i skiver, og bland det sammen med den varme pasta, basilikum, nødder og citronsaft.
- Drys retten med revet citronskal, og servér med ciabattabrød.
Dommen:
- Steg kyllingebrystet…
- …på begge sider.
- Kog pastaen efter anvisningen.
- Skær osten i skiver.
- Hak basilikum og nødder.
- Skær kyllingen i skiver.
- Bland pastaen med ost…
- …kylling…
- …basilikum og nødder.
- Skær citronen over.
- Pres citronsaft over pastaen.
- Servér med brød.