Fileteret, paneret og stegt kuller i en delikat, cremet og velsmagende sauce og med dampede gulerødder og ærter. Det er så frisk og lækkert. Fileteringen har dog ladet fiskehandleren om :).
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 60 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1937/461 - Energifordeling:
Protein: 35 %
Fedt: 27 %
Kulhydrat: 38 % - Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 315/75
Protein: 7 g
Fedt: 2 g
Kulhydrat: 6 g
Ingredienser:
- 600 g kuller i fileter og uden skind
- 50 g rasp
- 25 g smør
- 250 g cherrytomater
- 2½ fløde 8 %
- 1½ dl hakket dild
- Salt
Tilbehør:
- Hakket dild
- 1 kg gulerødder
- 400 g ærter
Sådan tilberedes kuller med tomater og dild i fløde:
- Skræl gulerødderne, og flæk dem på langs.
- Kog gulerødderne i letsaltet vand.
- Når gulerødderne mangler et par minutter, tilsættes ærterne og koger med de sidste par minutter.
- Drys kuller med salt, og vend dem i rasp.
- Skær tomaterne i halve, og hak dilden.
- Lad smørret blive gyldent i en sauterpande, og steg din kuller i ca. 2 minutter på hver side.
- Tilsæt tomater, dild og fløde, og smag til med salt, og lad retten koge ved svag varme og under låg i ca. 5 minutter.
- Servér straks den stegte kuller og saucen sammen med de kogte grøntsager.