Pasta med aspargessovs og røget laks er en lille, let ret. Hurtigt lavet og hurtigt spist 🙂 Man kan også anvende friske asparges eller dåseasparges i stedet for dem på glas.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 250 g asparges på glas
- 1 dl grøntsagsbouillon
- 1 dl hvidvin
- 1 spsk. majsstivelse
- 2 dl fløde 9 %
- Lidt frisk reven citronskal
- 400 g pasta
- 100 g røget laks
Tilbehør
- 200 g groft brød
Sådan tilberedes pasta med aspargessovs og røget laks
- Kog pastaen efter anvisningen på posen.
- Kog bouillon og hvidvin nogle minutter.
- Pisk majsstivelse og fløde sammen, og kom det i bouillonen.
- Rør mens sovsen jævnes.
- Tilsæt asparges (evt. skåret i mindre stykker) og citronskal.
- Hæld aspargessovsen over den kogte, afdryppede pasta.
- Hak røget laks, og server det til sammen med brødet.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 15 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2550/607 - Energifordeling:
Protein: 17 %
Fedt: 13 %
Kulhydrat: 70 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 520/124
Protein: 5 g
Fedt: 2 g
Kulhydrat: 21 g
Informationer
Opskriftens navn
Forfatter 



Based on 1 Review(s)
Pasta med aspargessauce og røget laks
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
Faldt lige over denne ret da jeg søgte på retter med laks.. Den lyder rigtig lækker, og som en der er værd at prøve.. 🙂
Hej Anders
Det er også en lækker, let ret 🙂
Beate