Uhmmm, koteletter med italiensk fyld smager godt. Og kolde, skåret i skiver kan de bruges til pålæg. Servér med godt brød.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 30 minutter
- Fryseegnet: Ja
- Pr. person:
KJ/Kcal: 751/3153 - Energifordeling:
Protein: 20 %
Fedt: 30 %
Kulhydrat: 50 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 496/118
Protein: 6 g
Fedt: 4 g
Kulhydrat: 15 g
Ingredienser:
- 4 svinekoteletter
- 8 friske basilikumblade
- 30 g peperoni
- 50 g frisk mozzarella
- 40 g lufttørret skinke
- 8 friske salvieblade (kan udelades)
- 1 spsk. olie (vi brugte palmeolie)
- Salt
- Peber
Tilbehør:
- 1 kg nye kartofler
- 6 gulerødder
- 400 g bønner
- 1 ciabattabrød
Sådan tilberedes koteletter med italiensk fyld:
- Skær en lomme i hver kotelet.
- Fyld hver kotelet med 2 basilikumblade, en fjerdedel af peperonien, skinken og osten, og luk hver kotelet med en kødnål.
- Klargør grillen.
- Krydr koteletterne med salt og peber på begge sider, og læg dem i et fad, og læg et salvieblad neden under og oven på hver kotelet.
- Fordel olien over, og lad koteletterne marinere, til grillen er klar.
- Skrub kartoflerne, og skræl gulerødderne.
- Kog kartoflerne i letsaltet vand, til de er næsten møre.
- Skær gulerødderne i tykke stykker, og lad dem koge med i ca. 10 minutter.
- Grill koteletterne 6-7 minutter på hver side ved høj, direkte varme. Vend evt. et par gange undervejs.
- Tilsæt bønnerne, og lad det hele koge i yderligere 5 minutter.
- Servér lunt ciabattabrød til de varme koteletter med italiensk fyld.
Velbekomme!
Dommen: