Disse koteletter bliver så møre, at oldefar ikke vil opdage, at han har glemt tænderne i glasset på natbordet. De er simpelthen så lækre. Mums.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 40 minutter
- Fryseegnet: Ja
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2308/550 - Energifordeling:
Protein: 20 %
Fedt: 22 %
Kulhydrat: 58 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 489/117
Protein: 6 g
Fedt: 3 g
Kulhydrat: 17 g
Ingredienser:
- 4 koteletter
- 1 glas champignoner i skiver
- 1 ds. flåede, hakkede tomater
- 1 stor porre
- 4 spsk. ketchup
- Salt
- Peber
Tilbehør:
- 4 dl ris
- 4 gulerødder
Sådan tilberedes koteletter i tomat:
- Tænd ovnen på 200° C.
- Læg koteletterne på hvert deres stykke stanniol.
- Krydr med salt og peber.
- Snit porren, og fordel den på koteletterne.
- Læg champignoner, flåede tomater og 1 spsk. ketchup på hver kotelet.
- Luk folien omkring koteletterne, og sæt dem ovnen i 40 minutter.
- Kog ris efter anvisningen på posen.
- Skræl gulerødder, og kog dem møre i letsaltet vand.
- Servér.
Dommen:
Elisabeth: Bvadr!!! Det er da ikke spiseligt
Nicklas: Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Benny: Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Beate: Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Samlet:
- Krydr koteletten med salt og peber.
- Læg porrestrimler på.
- Læg champignonskiver på.
- Kom flåede tomater og ketchup på.
- Kog gulerødder.