Disse koteletter bliver så møre, at oldefar ikke vil opdage, at han har glemt tænderne i glasset på natbordet. De er simpelthen så lækre. Mums.

  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 40 minutter
  • Fryseegnet: Ja
  • Pr. person:
    KJ/Kcal: 2308/550
  • Energifordeling:
    Protein: 20 %
    Fedt:
     22 %
    Kulhydrat: 58 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal: 489/117
    Protein: 6 g
    Fedt:
     3 g
    Kulhydrat: 17 g

Ingredienser:

  • 4 koteletter
  • 1 glas champignoner i skiver
  • 1 ds. flåede, hakkede tomater
  • 1 stor porre
  • 4 spsk. ketchup
  • Salt
  • Peber

Tilbehør:

  • 4 dl ris
  • 4 gulerødder

Sådan tilberedes koteletter i tomat:

  1. Tænd ovnen på 200° C.
  2. Læg koteletterne på hvert deres stykke stanniol.
  3. Krydr med salt og peber.
  4. Snit porren, og fordel den på koteletterne.
  5. Læg champignoner, flåede tomater og 1 spsk. ketchup på hver kotelet.
  6. Luk folien omkring koteletterne, og sæt dem ovnen i 40 minutter.
  7. Kog ris efter anvisningen på posen.
  8. Skræl gulerødder, og kog dem møre i letsaltet vand.
  9. Servér.

Dommen:

Elisabeth: 1 point ud af 5Bvadr!!! Det er da ikke spiseligt
Nicklas: 5 point ud af 5Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Benny: 5 point ud af 5Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Beate: 5 point ud af 5Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!

Samlet:

3 point ud af 5
Tjah, det kan vel godt spises

 


Her finder du vores e-bøger om fedtfattig mad og livsstil!