Når du laver koteletter i tomat, bliver koteletterne så møre, at oldefar ikke vil opdage, at han har glemt tænderne i glasset på natbordet. Kødet er simpelthen så lækkert. Mums. 

Personer

Minutter

Ingredienser

  • 4 koteletter
  • 1 glas champignoner i skiver
  • 1 ds. flåede, hakkede tomater
  • 1 stor porre
  • 4 spsk. ketchup
  • Salt
  • Peber

Tilbehør

  • 4 dl ris
  • 4 gulerødder

Sådan tilberedes koteletter i tomat

  1. Tænd ovnen på 200° C.
  2. Læg koteletterne på hvert deres stykke stanniol.
  3. Krydr med salt og peber.
  4. Snit porren, og fordel den på koteletterne.
  5. Læg champignoner, flåede tomater og 1 spsk. ketchup på hver kotelet.
  6. Luk folien omkring koteletterne, og sæt dem ovnen i 40 minutter.
  7. Kog ris efter anvisningen på posen.
  8. Skræl gulerødder, og kog dem møre i letsaltet vand.
  9. Servér.
  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 40 minutter
  • Fryseegnet: Ja
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    2308/550
  • Energifordeling:
    Protein: 20 %
    Fedt: 22 %
    Kulhydrat: 58 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    489/117
    Protein: 6 g
    Fedt: 3 g
    Kulhydrat: 17 g

Andre opskrifter med koteletter

Koteletter med ananas

Koteletter med ananas

Gourmetsaltede koteletter med hvidvinsdampet fennikel

Gourmetsaltede koteletter med hvidvinsdampet fennikel

Koteletter i grøntsagssauce

Koteletter i grøntsagssauce

Fyldte koteletter

Fyldte koteletter

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Koteletter i tomat
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)