Når du laver koteletter i tomat, bliver koteletterne så møre, at oldefar ikke vil opdage, at han har glemt tænderne i glasset på natbordet. Kødet er simpelthen så lækkert. Mums.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 4 koteletter
- 1 glas champignoner i skiver
- 1 ds. flåede, hakkede tomater
- 1 stor porre
- 4 spsk. ketchup
- Salt
- Peber
Tilbehør
- 4 dl ris
- 4 gulerødder
Sådan tilberedes koteletter i tomat
- Tænd ovnen på 200° C.
- Læg koteletterne på hvert deres stykke stanniol.
- Krydr med salt og peber.
- Snit porren, og fordel den på koteletterne.
- Læg champignoner, flåede tomater og 1 spsk. ketchup på hver kotelet.
- Luk folien omkring koteletterne, og sæt dem ovnen i 40 minutter.
- Kog ris efter anvisningen på posen.
- Skræl gulerødder, og kog dem møre i letsaltet vand.
- Servér.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 40 minutter
- Fryseegnet: Ja
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2308/550 - Energifordeling:
Protein: 20 %
Fedt: 22 %
Kulhydrat: 58 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 489/117
Protein: 6 g
Fedt: 3 g
Kulhydrat: 17 g
Informationer
Opskriftens navn
Koteletter i tomat
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on