Virkelig hurtigt lavet aftensmad, meeen det er så heller ikke festmad, det er en hverdagsret. En lækker hverdagsret.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 20 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2123/506 - Energifordeling:
Protein: 24 %
Fedt: 17 %
Kulhydrat: 59 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 469/112
Protein: 6 g
Fedt: 2 g
Kulhydrat: 16 g
Ingredienser:
- 2 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 spsk. olie
- 2 tsk. karry
- 400 g mager flæskefars
- 2 æbler
- 4 dl æblemost
- Salt
- Peber
Tilbehør:
- 300 g nudler
Sådan tilberedes karryfars med nudler:
- Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.
- Hak løg og hvidløg, og damp ¡ en gryde i olie.
- Tilsæt karry, og lad det svitse et øjeblik, inden kødet røres i.
- Skræl æblerne, skær dem i tern.
- Tilsæt æble og æblemost, når al væske er fordampet.
- Lad det hele koge ind ¡ 6-8 minutter.
- Smag til, og servér med de kogte nudler.
Dommen: