Virkelig hurtigt lavet aftensmad, meeen det er så heller ikke festmad, det er en hverdagsret. En lækker hverdagsret.

  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 20 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal: 2123/506
  • Energifordeling:
    Protein: 24 %
    Fedt:
     17 %
    Kulhydrat: 59 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
     469/112
    Protein: 6 g
    Fedt:
     2 g
    Kulhydrat: 16 g

Ingredienser:

  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk. olie
  • 2 tsk. karry
  • 400 g mager flæskefars
  • 2 æbler
  • 4 dl æblemost
  • Salt
  • Peber

Tilbehør:

  • 300 g nudler

Sådan tilberedes karryfars med nudler:

  1. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.
  2. Hak løg og hvidløg, og damp ¡ en gryde i olie.
  3. Tilsæt karry, og lad det svitse et øjeblik, inden kødet røres i.
  4. Skræl æblerne, skær dem i tern.
  5. Tilsæt æble og æblemost, når al væske er fordampet.
  6. Lad det hele koge ind ¡ 6-8 minutter.
  7. Smag til, og servér med de kogte nudler.

Dommen:

Natascha: 4 point ud af 5 Helt sikkert en ”gemmer”
Filip: 3 point ud af 5 Tjah, det kan vel godt spises
Elisabeth: 3 point ud af 5 Tjah, det kan vel godt spises
Benny: 4 point ud af 5 Helt sikkert en ”gemmer”
Beate: 4 point ud af 5 Helt sikkert en ”gemmer”

Samlet:

4 point ud af 5
Helt sikkert en ”gemmer”

 

 


Her finder du vores e-bøger om fedtfattig mad og livsstil!