Kanel må der til, når det er jul og ligeledes mandler. Det mest irriterende ved mandler er som regel bare, at de skal smuttes – og selvom ungerne tilbyder deres hjælp, så bliver de hurtigt utålmodige. I disse kanelkager skal der mandler – usmuttede.
Stk.
Minutter
Ingredienser
- 2 æggehvider
- 1 æg
- 100 g sukker
- 1½ tsk. vaniljesukker
- 3 tsk. stødt kanel
- 50 g usmuttede mandler
- 100 g hvedemel
Sådan tilberedes kanelkager
- Tænd ovnen på 200° C.
- Pisk æg og sukker skummende.
- Hak mandlerne og vend dem i dejen sammen med de øvrige ingredienser.
- Brug to teskeer til at sætte dejen på en bageplade beklædt med bagepapir. Eller hæld dejen i en pose, klip et hul i det ene hjørne, og pres dejen ud.
- Bag kagerne i ca. 5 minutter.
Opbevar kagerne i kagedåse med tætsluttende låg.
- Kategori: Bagværk
- Antal: 60 stk.
- Tilberedning: 20 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. stk.:
KJ/Kcal: 87/21 - Energifordeling:
Protein: 12 %
Fedt: 21 %
Kulhydrat: 67 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 1276/304
Protein: 9 g
Fedt: 7 g
Kulhydrat: 51 g
Informationer
Opskriftens navn
Kanelkager
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on