Kanel må der til, når det er jul og ligeledes mandler. Det mest irriterende ved mandler er som regel bare, at de skal smuttes – og selvom ungerne tilbyder deres hjælp, så bliver de hurtigt utålmodige. I disse kanelkager skal der mandler – usmuttede.

Stk.

Minutter

Ingredienser

  • 2 æggehvider
  • 1 æg
  • 100 g sukker
  • 1½ tsk. vaniljesukker
  • 3 tsk. stødt kanel
  • 50 g usmuttede mandler
  • 100 g hvedemel

Sådan tilberedes kanelkager

  1. Tænd ovnen på 200° C.
  2. Pisk æg og sukker skummende.
  3. Hak mandlerne og vend dem i dejen sammen med de øvrige ingredienser.
  4. Brug to teskeer til at sætte dejen på en bageplade beklædt med bagepapir. Eller hæld dejen i en pose, klip et hul i det ene hjørne, og pres dejen ud.
  5. Bag kagerne i ca. 5 minutter.

Opbevar kagerne i kagedåse med tætsluttende låg.

  • Kategori: Bagværk
  • Antal: 60 stk.
  • Tilberedning: 20 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. stk.:
    KJ/Kcal:
    87/21
  • Energifordeling:
    Protein: 12 %
    Fedt: 21  %
    Kulhydrat: 67 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    1276/304
    Protein: 9 g
    Fedt: 7 g
    Kulhydrat: 51 g

Andre opskrifter på små kager

Vaniljekranse

Vaniljekranse

Lykkekager

Lykkekager

Choko-appelsinkager

Choko-appelsinkager

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Kanelkager
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)