Det er ikke svært at lave småkager med en fedtprocent på maks. 30, men man skal også tænke på indholdet af sukker, når man taler om slik, søde drikke og kager. Nu skal man jo så ikke spise sig mæt i disse choko-appelsinkager. Der er jo ikke tale om et måltid.
Stk.
Minutter
Ingredienser
- 4 æg
- 700 g sukker
- 4 spsk. Becel let, flydende margarine
- 4 spsk. appelsinsaft
- Reven skal af en appelsin
- 400 g hvedemel
- 60 g mørk chokolade 30 %
Sådan tilberedes choko-appelsinkager
- Tænd ovnen på 200° C.
- Pisk æg, sukker og margarine sammen.
- Rør appelsinsaft og -skal i.
- Hak chokoladen, og vend den i dejen sammen med mel.
- Brug to teskeer til at sætte dejen på en bageplade beklædt med bagepapir. Sørg for god afstand, da kagerne flyder meget ud.
- Bag kagerne i ca. 10 minutter.
- Opbevar kagerne i kagedåse med tætsluttende låg.
- Kategori: Bagværk
- Antal: 60 stk.
- Tilberedning: 25 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. stk.:
KJ/Kcal: 368/88 - Energifordeling:
Protein: 6 %
Fedt: 14 %
Kulhydrat: 80 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 1456/347
Protein: 5 g
Fedt: 5 g
Kulhydrat: 69 g
Informationer
Opskriftens navn
Choko-appelsinkager
Forfatter
Beate
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on