Italiensk salat kan da ikke være hjemmelavet. Jo, det kan det da sagtens – og endda fedtfattigt – og det er ikke engang særligt besværligt.
Gram
Minutter
Ingredienser
- 100 g ærter
- 1 stor gulerod (100 g renset vægt)
- 1 glas asparges m/hoveder
- 1 1/4 dl græsk yoghurt, maks. 2 %
- 3 spsk. Miracle Whip Light
- Evt. ½ tsk. sukker
- Ca. ½ spsk. dijonsennep
- Salt
- Peber
Tilbehør
- Rugbrød
- Skinke
Sådan tilberedes italiensk salat
- Skræl guleroden, skær den i ca. 1½ cm tykke skiver.
- Kog gulerodsskiverne i letsaltet vand, til de er næsten møre. De skal stadig have lidt bid.
- Lad gulerødderne dryppe af og køle af.
- Hæld kogende vand over ærterne – hvis de er frosne – og lad dem dryppe af.
- Lad aspargesene dryppe af.
- Bland græsk yoghurt og Miracle Whip, og smag til med sukker, sennep, salt og peber.
- Skær gulerødderne i tern.
- Vend de godt afdryppede grøntsager i dressingen. Det er vigtigt at der er så lidt væde ved som muligt, da dressingen ellers bliver tynd.
- Servér italiensk salat på en skive rugbrød med skinke.
Velbekomme!
- Kategori: Frokost
- Mængde: Ca. 500 g
- Tilberedning: 45 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 354/84 - Energifordeling:
Protein: 22 %
Fedt: 14 %
Kulhydrat: 64 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 645/154
Protein: 8 g
Fedt: 2 g
Kulhydrat: 24 g
Informationer
Opskriftens navn
Italiensk salat
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on