Hurtig wokret er næsten dobbeltkonfekt. Wokretter er jo (næsten) altid hurtig mad. Denne vil kun kunne gøres hurtigere ved at udskifte kyllingen med rejer og vælge en wokblanding med ris i, så man slipper for bulguren.

Personer

Minutter

Ingredienser

  • 4 kyllingefileter
  • 1 spsk. karry
  • 1 tsk. chilipulver
  • 1 lille, tørret, rød chilipeber
  • 1 spsk. olivenolie
  • 750 g wokblanding (shiitakesvampe og græskarkerner)
  • 4 dl bulgur
  • Ca. 1 tsk. soja
  • Salt
  • Peber

Sådan tilberedes hurtig wokret

  1. Kog bulguren efter anvisningen på pakken.
  2. Skær kyllingefileterne i strimler, og hak chilien.
  3. Varm olien i wokken, og svits karry, chilipulver og chilien.
  4. Tilsæt kyllingestrimlerne.
  5. Hæld wokblandingen i, når kyllingestrimlerne har fået farve.
  6. Lad det hele simre ved svag varme i ca. 10 minutter.
  7. Bland den kogte bulgur i wokken, og smag til med soja, salt og peber.
  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 20 minutter
  • Fryseegnet: Ja
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    2110/502
  • Energifordeling:
    Protein: 32 %
    Fedt: 16 %
    Kulhydrat: 52 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    527/126
    Protein: 10 g
    Fedt: 2 g
    Kulhydrat: 16 g

Andre opskrifter på retter tilberedt i wok

Hot and sweet wokret

Hot and sweet wokret

Ildwok

Ildwok

Weekendwok

Weekendwok

Wokotto

Wokotto

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Hurtig wokret
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)