En anderledes slags sandwich, men så sandelig også en lidt anderledes måde at få fisk på. Køb de gode fiskefrikadeller. Man kan selvfølgelig lave fiskefrikadellerne selv. Eller komme almindelige frikadeller eller evt. en bøf i.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 15 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1685/401 - Energifordeling:
Protein: 25 %
Fedt: 15 %
Kulhydrat: 60 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 437/104
Protein: 6 g
Fedt: 2 g
Kulhydrat: 15 g
Ingredienser:
- 340 g fiskefrikadeller
- 1 ciabattabrød
- 200 g ærter
- 2 spsk. kapers
- 2 fed hvidløg
- 1 rødløg
- ½ icebergsalat
- 3 dl græsk yoghurt
- Rørsukker
- Salt
Sådan tilberedes fiskefrikadellesandwich:
- Tænd ovnen på 180° C.
- Hak kapers og rødløg.
- Bland det i den græske yoghurt sammen med presset hvidløg, og smag til med rørsukker og salt.
- Varm fiskefrikadellerne og brødet i ovnen i 6-8 minutter.
- Skyl salaten, og skær den i strimler.
- Skær brødet i fire lige store stykker, og flæk dem.
- Skær fiskefrikadellerne i skiver.
- Fordel salat, ærter, fiskefrikadeller og dressing i de fire sandwich.
Dommen:
- Hak kapers.
- Rør en dressing.
- Varm fiskefrikadellerne.
- Snit salaten.
- Bælg ærterne – hvis de ikke er købt frosne.