En anderledes slags sandwich, men så sandelig også en lidt anderledes måde at få fisk på. Køb de gode fiskefrikadeller. Man kan selvfølgelig lave fiskefrikadellerne selv. Eller komme almindelige frikadeller eller evt. en bøf i.

  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 15 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal: 1685/401
  • Energifordeling:
    Protein: 25 %
    Fedt:
     15 %
    Kulhydrat: 60 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
     437/104
    Protein: 6 g
    Fedt:
     2 g
    Kulhydrat: 15 g

Ingredienser:

  • 340 g fiskefrikadeller
  • 1 ciabattabrød
  • 200 g ærter
  • 2 spsk. kapers
  • 2 fed hvidløg
  • 1 rødløg
  • ½ icebergsalat
  • 3 dl græsk yoghurt
  • Rørsukker
  • Salt

Sådan tilberedes fiskefrikadellesandwich:

  1. Tænd ovnen på 180° C.
  2. Hak kapers og rødløg.
  3. Bland det i den græske yoghurt sammen med presset hvidløg, og smag til med rørsukker og salt.
  4. Varm fiskefrikadellerne og brødet i ovnen i 6-8 minutter.
  5. Skyl salaten, og skær den i strimler.
  6. Skær brødet i fire lige store stykker, og flæk dem.
  7. Skær fiskefrikadellerne i skiver.
  8. Fordel salat, ærter, fiskefrikadeller og dressing i de fire sandwich.

Dommen:

Natascha: 4 point ud af 5 Helt sikkert en ”gemmer”
Filip: 4 point ud af 5 Helt sikkert en ”gemmer”
Benny: 4 point ud af 5 Helt sikkert en ”gemmer”
Beate: 4 point ud af 5 Helt sikkert en ”gemmer”

Samlet:

4 point ud af 5
Helt sikkert en ”gemmer”

 

 


Her finder du vores e-bøger om fedtfattig mad og livsstil!