Wokretter er jo (næsten) altid hurtig mad. Denne vil kun kunne gøres hurtigere ved at udskifte kyllingen med rejer og vælge en wokblanding med ris i, så man slipper for bulguren.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 20 minutter
- Fryseegnet: Ja
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2110/502 - Energifordeling:
Protein: 32 %
Fedt: 16 %
Kulhydrat: 52 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 527/126
Protein: 10 g
Fedt: 2 g
Kulhydrat: 16 g
Ingredienser:
- 4 kyllingefileter
- 1 spsk. karry
- 1 tsk. chilipulver
- 1 lille, tørret, rød chilipeber
- 1 spsk. olivenolie
- 750 g wokblanding (shiitakesvampe og græskarkerner)
- 4 dl bulgur
- Ca. 1 tsk. soja
- Salt
- Peber
Sådan tilberedes hurtig wokret:
- Kog bulguren efter anvisningen på pakken.
- Skær kyllingefileterne i strimler, og hak chilien.
- Varm olien i wokken, og svits karry, chilipulver og chilien.
- Tilsæt kyllingestrimlerne.
- Hæld wokblandingen i, når kyllingestrimlerne har fået farve.
- Lad det hele simre ved svag varme i ca. 10 minutter.
- Bland den kogte bulgur i wokken, og smag til med soja, salt og peber.
Dommen:
Elisabeth: Helt sikkert en ”gemmer”
Benny: Helt sikkert en ”gemmer”
Beate: Helt sikkert en ”gemmer”
Samlet:
- Skær kyllingen i strimler.
- Hak chilien.
- Lad det hele simre.
- Rør bulguren i.
- Velbekomme!