Har du lidt rester fisk – ikke tilberedt – i fryseren, som er for små til, at blive til en ret til hele familien, så køb en dåse hummersuppe, og lav en hurtigt “hjemmelavet” hummersuppe med fennikel og fisk.
Personer
Minutter
Hvis dine fiskerester er stegt, kan du bruge dem i en “pitapizza“.
Ingredienser
- 1 håndfuld fennikeltoppe (dild kan også anvendes)
- 2,5 dl fløde, 4 %
- Citronsaft
- 2 gulerødder
- 1 rød peber
- 1 dåse hummersuppe
- 3 dl hønsebouillon
- 15 g stegemargarine
- 250 g mørksej
- 175g rødfiskefilet
- Salt
- Peber
Tilbehør
- 200 g godt brød
Sådan tilberedes hummersuppe med fennikel og fisk
- Skræl gulerødderne, og fjern kernerne fra peberfrugten.
- Skær gulerødder og peberfrugt i meget fine stave.
- Hæld fiskesuppen og bouillonen i en gryde, og bring det i kog.
- Tilsæt fløde, og lad suppen simre i 3-5 minutter.
- Tilsæt de grøntsagsstavene, og lad dem koge i ca. 1 minut.
- Skær fiskestykkerne i mindre stykker (fjern evt. skind og ben), og kom dem i gryden.
- Lad igen suppen få et opkog, og lad den simre i ca. 1 minut.
- Smag suppen til med citronsaft, salt og peber (spar på saltet, da bouillon og suppe er salt i sig selv) samt hakket frisk fennikeltop.
- Tag suppen af varmen, og rør margarinen i.
- Servér med godt brød – evt. ristet.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 20 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1433/341 - Energifordeling:
Protein: 33 %
Fedt: 23 %
Kulhydrat: 44 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 305/73
Protein: 6 g
Fedt: 2 g
Kulhydrat: 8 g
Informationer
Opskriftens navn
Forfatter 



Based on 1 Review(s)
Hummersuppe med fennikel og fisk
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse