Alt på ét fad. Det elsker vi jo. Så her er en til af slagsen. En grøntsagsrand med fars, der smager herligt og er nem at tilberede.

Personer

Minutter

Et lækkert alternativ til den traditionelle kødrand.

Ingredienser

  • 500 g mager flæskefars
  • 2 æggehvider
  • 4 spsk. mel
  • Ca. 1 dl vand
  • 4 gulerødder
  • 6 kartofler
  • 2 dl ærter
  • 20 g margarine
  • 1 spsk. balsamicoeddike
  • 1 tsk. karry
  • Salt
  • Peber

Tilbehør

  • 4 grovboller

Sådan tilberedes grøntsagsrand med fars

  1. Rør det hakkede kød med æggehvide, mel, vand, salt og peber, og lad de hvile, mens grøntsagerne tilberedes.
  2. Skræl gulerødder og kartofler, og skær dem i små tern.
  3. Brun halvdelen af margarinen og al balsamicoeddiken, og svits karryen i kort tid på en stor pande.
  4. Svits grøntsagsternene med et par minutter. Skub grønsagerne ud til siderne, smelt den resterende margarine, og læg farsen, formet som en stor bolle, i midten.
  5. Læg låg på, og lad det simre i 30-40 minutter, til farsen er færdig. Hæld ærterne over grøntsagsranden 5 minutter før, retten er færdig.
  6. Servér den færdige grøntsagsrand med hakket persille og en grovbolle.
  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 50 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    2183/520
  • Energifordeling:
    Protein: 29 %
    Fedt: 23 %
    Kulhydrat: 48 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    507/121
    Protein: 8 g
    Fedt: 3 g
    Kulhydrat: 14 g

Andre opskrifter med gulerødder

Kyllingesuppe med ristede pastinakker og gulerødder

Kyllingesuppe med ristede pastinakker og gulerødder

Stegte gulerødder

Stegte gulerødder

Havbars med rösti af gulerødder og selleri

Havbars med rösti af gulerødder og selleri

Brændende kærlighed og bagte gulerødder

Brændende kærlighed og bagte gulerødder

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Grøntsagsrand med fars
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)