Grøn ret med pasta kan serveres som tilbehør til stegt kød – så vil der være nok til 8 personer – men vi spiser den kødløs. Den har en dejlig, frisk smag, og hvis den ikke jævnes så meget, kan den sagtens spises som en suppe.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 3 porrer
- 3 gulerødder
- 250 g champignoner
- 1 l grøntsagsbouillon
- 1 tsk. soja
- 1 spsk. æblecidereddike
- 1 tsk. brun farin
- 4 spsk. majsstivelse
Tilbehør
- 400 g pasta
Sådan tilberedes grøn ret med pasta
- Kog pastaen efter anvisningen på posen.
- Skræl gulerødderne, og fjern de yderste blade af porrerne.
- Skær toppen af porrerne, og roden af champignonerne.
- Skyl grøntsagerne, og snit dem meget fint.
- Bland bouillon, soja, æblecidereddike og brun farin, og bring det i kog.
- Giv grøntsagerne et hurtigt opkog (3 minutter) i bouillonen.
- Rør majsstivelsen ud i lidt koldt vand, og jævn bouillon og grøntsager.
- Servér pastaen oven på sovsen.
Velbekomme!
Rester af grøn ret med pasta kan bruges til grøntsager i gele.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 30 minutter
- Fryseegnet: Ja
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1990/474 - Energifordeling:
Protein: 14 %
Fedt: 5 %
Kulhydrat: 81 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 279/66
Protein: 2 g
Fedt: <1 g
Kulhydrat: 13 g
Informationer
Opskriftens navn
Grøn ret med pasta
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on
Trackbacks/Pingbacks