Grøn ret med pasta kan serveres som tilbehør til stegt kød – så vil der være nok til 8 personer – men vi spiser den kødløs. Den har en dejlig, frisk smag, og hvis den ikke jævnes så meget, kan den sagtens spises som en suppe.

Personer

Minutter

Ingredienser

  • 3 porrer
  • 3 gulerødder
  • 250 g champignoner
  • 1 l grøntsagsbouillon
  • 1 tsk. soja
  • 1 spsk. æblecidereddike
  • 1 tsk. brun farin
  • 4 spsk. majsstivelse

Tilbehør

  • 400 g pasta

Sådan tilberedes grøn ret med pasta

  1. Kog pastaen efter anvisningen på posen.
  2. Skræl gulerødderne, og fjern de yderste blade af porrerne.
  3. Skær toppen af porrerne, og roden af champignonerne.
  4. Skyl grøntsagerne, og snit dem meget fint.
  5. Bland bouillon, soja, æblecidereddike og brun farin, og bring det i kog.
  6. Giv grøntsagerne et hurtigt opkog (3 minutter) i bouillonen.
  7. Rør majsstivelsen ud i lidt koldt vand, og jævn bouillon og grøntsager.
  8. Servér pastaen oven på sovsen.
Velbekomme!

Rester af grøn ret med pasta kan bruges til grøntsager i gele.

  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 30 minutter
  • Fryseegnet: Ja
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    1990/474
  • Energifordeling:
    Protein: 14 %
    Fedt: 5 %
    Kulhydrat: 81 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    279/66
    Protein: 2 g
    Fedt: <1 g
    Kulhydrat: 13 g

Andre opskrifter uden kød

Broccolipålæg

Broccolipålæg

Spinatlasagne med grøn salat

Spinatlasagne med grøn salat

Risfrikadeller med tomatsovs

Risfrikadeller med tomatsovs

Bønnegryde med cremet kartoffelmos

Bønnegryde med cremet kartoffelmos

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Grøn ret med pasta
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)