Lækre fyldte koteletter. Andre krydderurter og anden ost kan også anvendes, så er det er altid overraskende, hvad der er inde i, og hvilken smag man får.

Personer

Minutter

Ingredienser

  • 2 små koteletter med lidt tykkelse
  • 2 spsk. basilikumblade
  • 10 g stegemargarine
  • 2 skiver mager ost, 20+
  • 1 skive lufttørret skinke
  • 1 spsk. portvin
  • Evt. 2 spsk. fløde 9 %
  • Salt
  • Peber

Tilbehør

  • 250 g frisk pasta
  • 120 g ærter

Sådan tilberedes fyldte koteletter

  1. Tænd ovnen på 225° C.
  2. Dup koteletterne med køkkenrulle, og brun dem i margarinen.
  3. Skær en lomme i hver, og kom 1 skive ost, ½ skive skinke og 1 spsk. basilikumblade i hver.
  4. Læg koteletterne i et ovnfast fad – hvis panden ikke kan tåle at komme i ovnen – og drys med salt og peber, og dryp lidt portvin over.
  5. Stil dem i ovnen i ca. 10-15 minutter – afhængig af tykkelse, til de er gennemstegte, og osten er blød.
  6. Kog pastaen i letsaltet vand efter anvisningen på pakken.
  7. Vend evt. i fløde.
  8. Servér pastaen til de fyldte koteletter sammen med ærter.
  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 2 personer
  • Tilberedning: 20 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    2733/651
  • Energifordeling:
    Protein: 25 %
    Fedt: 30 %
    Kulhydrat: 45 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    877/209
    Protein: 13 g
    Fedt: 7 g
    Kulhydrat: 22 g

Andre opskrifter med basilikum

Kylling braiseret i hvidvin

Kylling braiseret i hvidvin

Pasta med pikant sovs

Pasta med pikant sovs

Cremet aspargessautér til mørksej bagt med tomat

Cremet aspargessautér til mørksej bagt med tomat

Pestokartofler

Pestokartofler

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Fyldte koteletter
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)