Lækre fyldte koteletter. Andre krydderurter og anden ost kan også anvendes, så er det er altid overraskende, hvad der er inde i, og hvilken smag man får.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 2 små koteletter med lidt tykkelse
- 2 spsk. basilikumblade
- 10 g stegemargarine
- 2 skiver mager ost, 20+
- 1 skive lufttørret skinke
- 1 spsk. portvin
- Evt. 2 spsk. fløde 9 %
- Salt
- Peber
Tilbehør
- 250 g frisk pasta
- 120 g ærter
Sådan tilberedes fyldte koteletter
- Tænd ovnen på 225° C.
- Dup koteletterne med køkkenrulle, og brun dem i margarinen.
- Skær en lomme i hver, og kom 1 skive ost, ½ skive skinke og 1 spsk. basilikumblade i hver.
- Læg koteletterne i et ovnfast fad – hvis panden ikke kan tåle at komme i ovnen – og drys med salt og peber, og dryp lidt portvin over.
- Stil dem i ovnen i ca. 10-15 minutter – afhængig af tykkelse, til de er gennemstegte, og osten er blød.
- Kog pastaen i letsaltet vand efter anvisningen på pakken.
- Vend evt. i fløde.
- Servér pastaen til de fyldte koteletter sammen med ærter.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 2 personer
- Tilberedning: 20 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2733/651 - Energifordeling:
Protein: 25 %
Fedt: 30 %
Kulhydrat: 45 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 877/209
Protein: 13 g
Fedt: 7 g
Kulhydrat: 22 g
Informationer
Opskriftens navn
Fyldte koteletter
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on