Så er der dømt hurtig mad igen. Vi steger nogle gange dobbeltportion kylling, fryser halvdelen ned, og har endnu nemmere og hurtigere mad en anden dag. Dressingen er lækker og frisk. Er man mere til karry, kan man enten stege kyllingen i karry eller blande lidt karry i dressingen.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 3 personer
- Tilberedning: 20 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1400/333 - Energifordeling:
Protein: 38 %
Fedt: 18 %
Kulhydrat: 44 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 487/116
Protein: 11 g
Fedt: 2 g
Kulhydrat: 13 g
Ingredienser:
- 2 kyllingebryst-fileter
- 1 tsk. paprika
- 1 tsk. chilipulver
- 1 pk. kalkunbacon
- 6 skiver toastbrød
- 2½ dl fromage frais
- En håndfuld frisk basilikum
- 3 tomater
- 1 lille salathoved
- Salt
- Peber
Sådan tilberedes clubsandwich:
- Fjern synligt fedt på kyllingestykkerne, og skær dem i strimler, og steg dem med paprika, chili, salt og peber.
- Skyl basilikum, og hak det fint.
- Rør fromage frais, basilikum og lidt salt og peber sammen til en dressing.
- Steg bacon (det er nemmest i en mikroovn på et kaffefilter i ca. 4 minutter på 750 watt).
- Skyl salat og tomater.
- Skær salaten i mindre stykker, og tomaten i skiver.
- Rist toastbrødet.
- Smør dressingen på brødet, og læg så salat, kylling og tomatskiver krydret med et drys salt på.
- Læg bacon på, og hæld lidt dressing over.
- Læg en skive brød ovenpå.
- Server med ekstra salat og tomatskiver.
Dommen:
Natascha: Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Filip: Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Elisabeth: Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Catharina: Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Martin: Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Benny: Helt sikkert en ”gemmer”
Beate: Helt sikkert en ”gemmer”
Samlet:
Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!