Køb en god fiskefars hos din lokale fiske-pusher, så kan denne ret simpelthen ikke gå galt. Krebinetterne smager også godt afkølede på et stykke brød.

  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 45 minutter
  • Fryseegnet: Ja
  • Pr. person:
    KJ/Kcal: 2114/503
  • Energifordeling:
    Protein: 17 %
    Fedt:
     21 %
    Kulhydrat: 62 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal: 
    376/90
    Protein: 4 g
    Fedt:
     2 g
    Kulhydrat: 14 g

Ingredienser:

  • 500 g fiskefars
  • 1 løg
  • 2 gulerødder
  • 200 g kogte, afkølede kartofler
  • 1 æg
  • ½ spsk. paprika
  • 50 g mel
  • 2 spsk. stegemargarine
  • 1 dl yoghurt naturel 0,1 %
  • 1 spsk. rødvinseddike
  • 1-2 spsk. revet peberrod
  • Salt
  • Peber

Tilbehør:

  • 800 g kartofler
  • 500 g grønne bønner
  • Citronskiver
  • Persille

Sådan tilberedes fiskekrebinetter:

  1. Kog kartoflerne møre i let saltet vand.
  2. Hak løg og gulerod fint – evt. med stavblender.
  3. Mos de 200 g kogte, afkølede kartofler.
  4. Bland fiskefars, kartofler, løg, gulerødder, æg, paprika, mel salt og peber.
  5. Giv bønnerne et opkog i letsaltet vand.
  6. Brun margarinen, og brun og steg fiskeblandingen som 8-9 krebinetter – ca. 5 min. på hver side.
  7. Lav en kold peberrodssovs af yoghurt, rødvinseddike og peberrod.
  8. Drys lidt persille over kartoflerne.
  9. Servér det hele med de grønne bønner og citronskiver.

Dommen:

Natascha: 5 point ud af 5 Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Elisabeth: 4 point ud af 5 Helt sikkert en ”gemmer”
Benny: 4 point ud af 5 Helt sikkert en ”gemmer”
Beate: 4 point ud af 5 Helt sikkert en ”gemmer”

Samlet:

4 point ud af 5
Helt sikkert en “gemmer”

 

 


Her finder du vores e-bøger om fedtfattig mad og livsstil!