Fisk i spinat er en meget sund og fedtfattig ret, men bestemt ikke børnevenlig. Det er trods alt alligevel de færreste børn, der både kan lide fisk OG spinat. Men vi skal helt sikkert have den igen, en dag børnene ikke er hjemme.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 1 kg kartofler
- 1 kg frossen spinat
- 600 g lys fisk uden ben
- 2 dl minimælk
- 1 fed hvidløg
- Salt
- Peber
Tilbehør
- 1 salathoved
Sådan tilberedes fisk i spinat
- Tænd ovnen på 200° C.
- Tø spinaten op ved svag varme.
- Vask kartoflerne grundigt.
- Skær dem i skiver.
- Læg halvdelen af kartoffelskiverne i et ildfast fad.
- Læg halvdelen af spinaten ovenpå.
- Fordel fisken på spinaten.
- Krydr med salt, peber og presset hvidløg.
- Læg det sidste spinat på og til sidst de sidste kartofler.
- Hæld mælken over, og krydr med lidt salt og peber.
- Bag retten i ovnen ca. 45 min.
- Servér med grøn salat.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 1 time
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1601/381 - Energifordeling:
Protein: 43 %
Fedt: 6 %
Kulhydrat: 51 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 235/56
Protein: 6 g
Fedt: <1 g
Kulhydrat: 7 g
Informationer
Opskriftens navn
Forfatter 



Based on 1 Review(s)
Fisk i spinat
Beate
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse