Fisk i spinat er en meget sund og fedtfattig ret, men bestemt ikke børnevenlig. Det er trods alt alligevel de færreste børn, der både kan lide fisk OG spinat. Men vi skal helt sikkert have den igen, en dag børnene ikke er hjemme.

Personer

Minutter

Ingredienser

  • 1 kg kartofler
  • 1 kg frossen spinat
  • 600 g lys fisk uden ben
  • 2 dl minimælk
  • 1 fed hvidløg
  • Salt
  • Peber

Tilbehør

  • 1 salathoved

Sådan tilberedes fisk i spinat

  1. Tænd ovnen på 200° C.
  2. Tø spinaten op ved svag varme.
  3. Vask kartoflerne grundigt.
  4. Skær dem i skiver.
  5. Læg halvdelen af kartoffelskiverne i et ildfast fad.
  6. Læg halvdelen af spinaten ovenpå.
  7. Fordel fisken på spinaten.
  8. Krydr med salt, peber og presset hvidløg.
  9. Læg det sidste spinat på og til sidst de sidste kartofler.
  10. Hæld mælken over, og krydr med lidt salt og peber.
  11. Bag retten i ovnen ca. 45 min.
  12. Servér med grøn salat.
  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 1 time
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    1601/381
  • Energifordeling:
    Protein: 43 %
    Fedt: 6 %
    Kulhydrat: 51 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    235/56
    Protein: 6 g
    Fedt: <1 g
    Kulhydrat: 7 g

Andre opskrifter med spinat

Spinatlasagne med grøn salat

Spinatlasagne med grøn salat

Karrygryde med spinat

Karrygryde med spinat

Spinatbøf med peberfrugtsauce og ris

Spinatbøf med peberfrugtsauce og ris

Spinatbrød

Spinatbrød

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Fisk i spinat
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)