“Det smager jo slet ikke af fisk” var Elisabeths bemærkning, da hun tog anden gang af fisk i bacon med løgkompot. Nej, og der er heller ingen ben i det
Personer
Minutter
Ingredienser
- 800 g havkat eller anden lys fisk
- 250 g kalkunbacon
- 5 spsk. Becel let, flydende margarine
- 600 g rødløg, renset vægt
- 1 bdt. forårsløg
- 1 dl rødvinseddike
- 1 spsk. sukker
- Salt
- Peber
Tilbehør
- 1 kg kartofler
Sådan tilberedes fisk i bacon med løgkompot
- Skræl kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand.
- Skær rødløgene i både og sauter dem i en gryde med 1 spsk. margarine. Tilsæt rødvinseddiken, og lad retten koge, indtil eddiken er væk.
- Snit forårsløgene, og tilsæt dem sammen med sukker og resten af margarinen.
- Smag til med salt og peber.
- Fjern eventuelle ben i fisken, og skær den i mindre stykker.
- Rul en skive bacon omkring hvert stykke.
- Steg “rullerne” på alle sider, og lad dem hvile i 5 min. inden servering.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 45 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1691/403 - Energifordeling:
Protein: 14 %
Fedt: 28 %
Kulhydrat: 58 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 268/64
Protein: 2 g
Fedt: 2 g
Kulhydrat: 9 g
Informationer
Opskriftens navn
Fisk i bacon med løgkompot
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on