“Det smager jo slet ikke af fisk” var Elisabeths bemærkning, da hun tog anden gang af fisk i bacon med løgkompot. Nej, og der er heller ingen ben i det Smile

Personer

Minutter

Ingredienser

  • 800 g havkat eller anden lys fisk
  • 250 g kalkunbacon
  • 5 spsk. Becel let, flydende margarine
  • 600 g rødløg, renset vægt
  • 1 bdt. forårsløg
  • 1 dl rødvinseddike
  • 1 spsk. sukker
  • Salt
  • Peber

Tilbehør

  • 1 kg kartofler

Sådan tilberedes fisk i bacon med løgkompot

  1. Skræl kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand.
  2. Skær rødløgene i både og sauter dem i en gryde med 1 spsk. margarine. Tilsæt rødvinseddiken, og lad retten koge, indtil eddiken er væk.
  3. Snit forårsløgene, og tilsæt dem sammen med sukker og resten af margarinen.
  4. Smag til med salt og peber.
  5. Fjern eventuelle ben i fisken, og skær den i mindre stykker.
  6. Rul en skive bacon omkring hvert stykke.
  7. Steg “rullerne” på alle sider, og lad dem hvile i 5 min. inden servering.
  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 45 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    1691/403
  • Energifordeling:
    Protein: 14 %
    Fedt: 28  %
    Kulhydrat: 58 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    268/64
    Protein: 2 g
    Fedt: 2 g
    Kulhydrat: 9 g

Andre opskrifter med kalkunbacon

Gryderet med øl

Gryderet med øl

Kalkun Stroganoff

Kalkun Stroganoff

Clubsandwich

Clubsandwich

Farsfad med porrer og bacon

Farsfad med porrer og bacon

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Fisk i bacon med løgkompot
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)