Fars i rodfrugter er en dejlig sund og nærende ret, som er hurtigt lavet. Rigtig god hverdagsmad.

Personer

Minutter

Ingredienser

  • 500 g mager oksefars
  • 2 tsk. garam masala
  • 1 bouillonterning
  • 1 løg
  • 2 porrer
  • 1 pastinak
  • 5 gulerødder
  • 250 g jordskokker
  • 250 g kartofler
  • 2 dl vand
  • Salt
  • Peber

Sådan tilberedes fars i rodfrugter

  1. Svits kødet i en gryde uden fedtstof.
  2. Hak løget, og svits det sammen med kødet.
  3. Tilsæt garam masala.
  4. Skræl grøntsagerne, og skær dem i skiver.
  5. Kog alle grøntsagerne undtagen porrer i 5 minutter.
  6. Tilsæt alle grøntsagerne til kødet under omrøring.
  7. Tilsæt vand og bouillonterning.
  8. Lad retten snurre under låg ca. 15 minutter, til grøntsagerne er tilpas møre.
  9. Smag til med salt og peber.

Garam masala er et blandingskrydderi, der bruges meget i pakistansk mad. Det kan købes i de fleste velassorterede dagligvarebutikker.

  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 5 personer
  • Tilberedning: 30 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    1179/281
  • Energifordeling:
    Protein: 35 %
    Fedt: 19 %
    Kulhydrat: 46 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    304/72
    Protein: 6 g
    Fedt: 2 g
    Kulhydrat: 8 g

Andre opskrifter med rodfrugter

Stjerneskud med piccalillirodfrugter

Stjerneskud med piccalillirodfrugter

Rødspættefileter på bund af rodfrugter

Rødspættefileter på bund af rodfrugter

Pikant ribbenssteg med honningbagte rodfrugter

Pikant ribbenssteg med honningbagte rodfrugter

Simregryde med rodfrugter

Simregryde med rodfrugter

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Fars i rodfrugter
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)