Nu smager champignoner jo ikke af særlig meget, og hvidløget træder da også kraftig i karakter i denne champignonsuppe med persille, men den smager dejligt alligevel.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 2 spsk. Becel let, flydende margarine
- 100 g skalotteløg
- 3 fed hvidløg
- 2½ dl bredbladet persille
- 3 1/4 dl grøntsagsbouillon
- 3 1/4 dl mælk
- 800 g champignoner
- 1/4 tsk. stødt muskatnød
- 1/4 tsk. cayennepeber
- 150 g fromage frais
- Salt
- Peber
Tilbehør
- 4 miniflutes
Sådan tilberedes champignonsuppe med persille
- Pil, og hak løg og hvidløg.
- Skyl, og hak persillen.
- Varm 1½ spsk. margarine i en gryde, og kom skalotteløg, hvidløg og persille i. Svits 2-3 minutter.
- Hæld bouillon og mælk i, og bring det i kog.
- Rens champignonerne, hak dem, kom dem på en sauterpande – gem lidt til garnering. Krydr med salt og peber, og rør muskatnød og cayennepeber i. Svits under omrøring i 1 minut.
- Kom dem over i gryden, og bring blandingen i kog, skru ned for varmen, og lad det simre i 5 minutter.
- Blend suppen, til den er glat og ensartet.
- Rør cremefraiche i, smag til med salt og peber, og varm forsigtigt op igen – tilsæt evt. mere vand, hvis suppen er for tyk.
- Kom ½ spsk. margarine på en pande, og rist de sidste champignoner heri.
- Portionsanret suppen, og læg lidt smørristede champignoner oveni. Servér ned lune flutes.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 20 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1272/303 - Energifordeling:
Protein: 23 %
Fedt: 22 %
Kulhydrat: 55 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 269/64
Protein: 4 g
Fedt: 2 g
Kulhydrat: 9 g
Informationer
Opskriftens navn
Champignonsuppe med persille
Forfatter
Beate
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse