Koteletter marineret i hvidvin er mad, der giver hurtig tilberedning om aftenen, hvis bare du husker at lægge koteletterne i marinaden først på dagen. Du kan sagtens tilberede koteletterne med fedtkanten på, det giver smag, men skær fedtet væk, inden koteletterne spises.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 4 svinekoteletter
- 1 løg
- 3 laurbærblade
- 1 tsk. tørret timian
- 1 dl hvidvin
- 1 spsk. æblecidereddike
- ½ dl vand
- 2½ dl minimælk
- 1 spsk. majsstivelse
- Salt
- Peber
Tilbehør
- 4 dl ris
- Grøn salat
Sådan tilberedes koteletter marineret i hvidvin
- Skræl, og hak løget fint.
- Pisk løg, timian, hvidvin æblecidereddike, salt, peber og vand sammen.
- Tilsæt laurbærblade og det finthakkede løg.
- Læg koteletterne i marinaden.
- Dæk fadet/skålen til, og sæt det i køleskabet det meste af dagen.
- Sæt vand over til ris, og kog dem efter anvisningen på posen.
- Dup koteletterne tørre med lidt køkkenrulle, og brun dem på en tør pande.
- Hæld marinaden ved koteletterne, og lad retten simre under låg i ca. 15 minutter.
- Rør majsstivelse ud i lidt af mælken, og hæld det ved koteletterne sammen med den resterende mælk.
- Lad sovsen koge op et par minutter.
- Skyl og snit salaten.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 20 minutter
- Fryseegnet: Ja
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2161/515 - Energifordeling:
Protein: 21 %
Fedt: 22 %
Kulhydrat: 57 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 669/159
Protein: 8 g
Fedt: 4 g
Kulhydrat: 21 g
Informationer
Opskriftens navn
Koteletter marineret i hvidvin
Forfatter
Beate
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on