Koteletter marineret i hvidvin er mad, der giver hurtig tilberedning om aftenen, hvis bare du husker at lægge koteletterne i marinaden først på dagen. Du kan sagtens tilberede koteletterne med fedtkanten på, det giver smag, men skær fedtet væk, inden koteletterne spises.

Personer

Minutter

Ingredienser

  • 4 svinekoteletter
  • 1 løg
  • 3 laurbærblade
  • 1 tsk. tørret timian
  • 1 dl hvidvin
  • 1 spsk. æblecidereddike
  • ½ dl vand
  • 2½ dl minimælk
  • 1 spsk. majsstivelse
  • Salt
  • Peber

Tilbehør

  • 4 dl ris
  • Grøn salat

Sådan tilberedes koteletter marineret i hvidvin

  1. Skræl, og hak løget fint.
  2. Pisk løg, timian, hvidvin æblecidereddike, salt, peber og vand sammen.
  3. Tilsæt laurbærblade og det finthakkede løg.
  4. Læg koteletterne i marinaden.
  5. Dæk fadet/skålen til, og sæt det i køleskabet det meste af dagen.
  6. Sæt vand over til ris, og kog dem efter anvisningen på posen.
  7. Dup koteletterne tørre med lidt køkkenrulle, og brun dem på en tør pande.
  8. Hæld marinaden ved koteletterne, og lad retten simre under låg i ca. 15 minutter.
  9. Rør majsstivelse ud i lidt af mælken, og hæld det ved koteletterne sammen med den resterende mælk.
  10. Lad sovsen koge op et par minutter.
  11. Skyl og snit salaten.

Før du går i gang

Husk at marinere koteletterne først på dagen. Evt. inden du tager på arbejde.

  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 20 minutter
  • Fryseegnet: Ja
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    2161/515
  • Energifordeling:
    Protein: 21 %
    Fedt: 22 %
    Kulhydrat: 57 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    669/159
    Protein: 8 g
    Fedt: 4 g
    Kulhydrat: 21 g

Andre opskrifter med koteletter

Gourmetsaltede, intervalstegte koteletter og salat med marinerede linser

Gourmetsaltede, intervalstegte koteletter og salat med marinerede linser

Fyldte kalvekoteletter

Fyldte kalvekoteletter

Koteletter med legeret champignonsauce

Koteletter med legeret champignonsauce

Intervalstegte koteletter med spidskål og rygeostcreme

Intervalstegte koteletter med spidskål og rygeostcreme

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Koteletter marineret i hvidvin
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)