En velsmagende ret, der hurtigt er tilberedt. Ville også være delikat med grøntsagsmos eller pasta til.

  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 30 minutter
  • Fryseegnet: Ja
  • Pr. person:
    KJ/Kcal: 2368/564
  • Energifordeling:
    Protein: 20 %
    Fedt:
     27 %
    Kulhydrat: 53 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal: 599/143
    Protein: 7 g
    Fedt:
     4 g
    Kulhydrat: 19 g

Ingredienser:

  • 500 gram magert skinkekød i tern
  • 2 løg
  • 400 g champignoner
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 grøn peberfrugt
  • 1 pk. kalkunbacon
  • 2 spsk. dijonsennep
  • 1 spsk. tomatpasta
  • 2 tsk. paprika
  • 1 tsk. olie
  • 1 dl vand
  • 1 spsk. majsstivelse
  • Salt
  • Peber

Tilbehør:

  • 4 dl ris

Sådan tilberedes champignongryde med ris:

  1. Kog risene efter anvisningen på posen.
  2. Skær baconen i tern.
  3. Pil løget, og hak det fint.
  4. Svits bacon, kød og løg i en gryde med olien.
  5. Skyl, og rens champignoner og peberfrugt, og skær begge dele i grove stykker.
  6. Kom det i gryden sammen med paprika, sennep og tomatpasta.
  7. Tilsæt vand, og lad det simre i 10 minutter.
  8. Smag til med salt og peber, og jævn med majsstivelse.

Dommen:

Natascha: 4 point ud af 5Helt sikkert en ”gemmer”
Benny: 4 point ud af 5 Helt sikkert en ”gemmer”
Beate: 4 point ud af 5 Helt sikkert en ”gemmer”

Samlet:

4 point ud af 5
Helt sikkert en ”gemmer”

 


Her finder du vores e-bøger om fedtfattig mad og livsstil!