Champignonfarseret kalkunbryst er, som navnet mere end antyder et kalkunbryst fyldt med en “champignonfars”. Fyldet rækker til et større kalkunbryst, og skulle du ikke kunne få plads til det hele i det kalkunbryst – eller flere – som du har, kan du stege resten af “farsen” ved siden af – som boller eller i en form.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 500 g kalkunbryst
- 1 æg
- 4 spsk. rasp
- 1 løg
- 225 g champignoner
- 125 g kalkunbacon
- ½ l hønsebouillon
- 1 spsk. majsstivelse
- Lidt kulør
- Salt
- Peber
Tilbehør
- 800 g kartofler
Sådan tilberedes champignonfarseret kalkunbryst:
- Tænd ovnen på 250° C.
- Skær en lomme i kalkunbrystet.
- Pisk ægget, og tilsæt rasp, løg og krydderier.
- Hak en håndfuld af champignonerne fint, og bland dem i raspblandingen.
- Put fyldet i lommen, og læg baconen over.
- Læg kalkunbrystet i et ildfastfad, og brun det i ovnen.
- Hæld bouillon ved, og lad det stå ved 180 grader 30-45 minutter.
- Skræl kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand.
- Tag kalkunbrystet ud, og lad det stå og trække tildækket.
- Hæld skysaucen i en gryde.
- Skær resten af champignonerne i skiver, og kom dem i skysaucen, og lad det simre i 10 min.
- Jævn med majsstivelse, tilsæt kulør, og smag sovsen til med krydderier.
- Servér kartoflerne til.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 1 time og 20 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1577/376 - Energifordeling:
Protein: 39 %
Fedt: 16 %
Kulhydrat: 45 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 300/72
Protein: 7 g
Fedt: 1 g
Kulhydrat: 8 g
Informationer
Opskriftens navn
Champignonfarseret kalkunbryst
Forfatter
Beate
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on