En rest broccoli – og stokken bør heller ikke gå til spilde – eller en anden grøntsagsrest. Brug den i dette smørrepålæg – broccolipålæg.
Gram
Minutter
Ingredienser
- 200 g broccoli, stok og buketter
- 1 lille løg
- 200 g mager flødeost
- Lidt citronsaft
- Salt
- Peber
Tilbehør
- Rugbrød
- Grøntsagsstave
Sådan tilberedes broccolipålæg
- Skær broccolien i mindre stykker, og kog den mør – der må gerne være lidt bid i.
- Lad broccolien køle og dryppe af.
- Pil løget, og blend det sammen med den afdryppede og afkølede broccoli.
- Blend flødeosten i.
- Smag til med salt, peber og citronsaft.
- Servér på rugbrød eller som dip til grøntsagsstave (gulerødder, agurker, bladselleri og lignende).
- Kategori: Frokost
- Mængde: Ca. 400 g
- Tilberedning: 30 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 526/125 - Energifordeling:
Protein: 12 %
Fedt: 9 %
Kulhydrat: 79 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 918/219
Protein: 6 g
Fedt: 2 g
Kulhydrat: 43 g
Informationer
Opskriftens navn
Broccolipålæg
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on