En rest broccoli – og stokken bør heller ikke gå til spilde – eller en anden grøntsagsrest. Brug den i dette smørrepålæg – broccolipålæg.

Gram

Minutter

Ingredienser

  • 200 g broccoli, stok og buketter
  • 1 lille løg
  • 200 g mager flødeost
  • Lidt citronsaft
  • Salt
  • Peber 

Tilbehør

  • Rugbrød
  • Grøntsagsstave

Sådan tilberedes broccolipålæg

  1. Skær broccolien i mindre stykker, og kog den mør – der må gerne være lidt bid i.
  2. Lad broccolien køle og dryppe af.
  3. Pil løget, og blend det sammen med den afdryppede og afkølede broccoli.
  4. Blend flødeosten i.
  5. Smag til med salt, peber og citronsaft.
  6. Servér på rugbrød eller som dip til grøntsagsstave (gulerødder, agurker, bladselleri og lignende).
  • Kategori: Frokost
  • Mængde: Ca. 400 g
  • Tilberedning: 30 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    526/125
  • Energifordeling:
    Protein: 12 %
    Fedt: 9 %
    Kulhydrat: 79 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    918/219
    Protein: 6 g
    Fedt: 2 g
    Kulhydrat: 43 g

Andre opskrifter med broccoli

Ostesauce med broccoli og gulerødder

Ostesauce med broccoli og gulerødder

Broccolisuppe med bacon og ristet brød

Broccolisuppe med bacon og ristet brød

Gulerod-broccolipostej

Gulerod-broccolipostej

Grøntsagsbiksemad

Grøntsagsbiksemad

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Broccolipålæg
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)