Bøf i wraps – ser det ikke bare lækkert ud? Farverig og frisk – og det smager lækkert og er nemt at lave. Så bliver det ikke meget bedre.

  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 20 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal: 1342/319
  • Fordelt på:
    Protein: 30 %
    Fedt:
     20 %
    Kulhydrat: 50 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal: 
    287/68
    Fedt: 2 g
    Kulhydrat: 5 g
    Protein: 7 g

Ingredienser:

  • 500 g oksefars
  • 4 tortillawraps
  • 3 rødløg
  • 2 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 3 gulerødder
  • 1 pastinak
  • 3 tomater
  • 200 g ærter
  • 1 salathoved
  • Salt
  • Peber

Sådan tilberedes bøf i wraps:

  1. Hak 2 rødløg, løg og hvidløg fint – gerne i blender
  2. Bland det i farsen, krydr med salt og peber, og form farsen til 4 bøffer.
  3. Varm ovnen op, og varm wrapsene efter anvisningen på wraps-pakken.
  4. Steg bøfferne på en grillpande uden fedtstof.
  5. Skær pastinak og gulerødder i lange stave på cirka fem centimeter og det sidste rødløg i ringe.
  6. Rist stavene på en varm pande uden fedtstof.
  7. Skær tomaterne og salat i skiver, bland med ærter.
  8. Anret bøf, grøntsager, salat og tomatskiver i hver deres wrap, og servér.
Velbekomme!

Dommen:

Natascha: 5 point ud af 5 Yes, den vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Elisabeth: 5 point ud af 5 Yes, den vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Benny: 4 point ud af 5 Helt sikkert en ”gemmer”
Beate: 5 point ud af 5 Yes, den vil jeg ha’ til min fødselsdag!

Samlet:

5 point ud af 5
Yes, den vil jeg ha’ til min fødselsdag!

 

 


Her finder du vores e-bøger om fedtfattig mad og livsstil!