Dejlig suppe, der også kan spises om sommeren. Spyddene kan jo tilberedes på grillen. Squashen kan erstattes af f.eks. champignoner eller peberfrugt efter smag. Men her får du opskriften på aspargessuppe med grillspyd og naan.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 1 svinemørbrad (ca. 500 g)
- 1-2 squash (ca. 300 g)
- ½ tsk. olie
- 2 glas hvide aspargessnitter (ca. 340 g drænet vægt)
- 2 dl aspargesvand
- 2½ dl bechamelsauce
- 300 g grønne asparges
- Salt
- Peber
Tilbehør
Endvidere skal du bruge 8 bambusspyd. Husk at lægge dem i vand, hvis de skal på grillen.
Sådan tilberedes aspargessuppe med grillspyd og naan
- Sæt aspargessnitterne til afdrypning over en skål.
- Puds mørbraden for sener og hinder, og skær den i 24 stykker.
- Vask, og tør squasherne, og skær også dem i 24 stykker.
- Fordel kød og squash skiftevis på de 8 spyd.
- Pensl en grillpande med olie, og lad panden blive godt varm.
- Steg spyddene i ca. 5 minutter – vend dem et par gange.
- Tag spyddene af panden, drys med salt og peber, og hold dem varme.
- Blend aspargessnitter og -vand til en ensartet puré.
- Kom aspargespuré, mælkesauce og lidt salt i en gryde.
- Bring det i kog under omrøring.
- Snit de grønne asparges i passende stykker.
- Tilsæt de grønne asparges, og kog suppen ved svag varme og under stadig omrøring i et par minutter, til aspargesene er møre.
- Spæd evt. op med mere aspargesvand eller mælkesauce, hvis suppen er for tyk.
- Smag til med salt og peber.
- Servér med naanbrød – evt. lunede.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 40 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2102/501 - Energifordeling:
Protein: 29 %
Fedt: 24 %
Kulhydrat: 47 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 395/94
Protein: 7 g
Fedt: 3 g
Kulhydrat: 11 g
Informationer
Opskriftens navn




Based on 1 Review(s)
Aspargessuppe med grillspyd og naanbrød
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse