Lad os bare indrømme det: Ostespecier en voksensnack – i hvert fald her i huset. Og kun for folk med hang til ost, men så er de altså også svært vanedannende.
Stk.
Minutter
IKKE FEDTFATTIG
Ingredienser
- 100 g hvedemel
- 50 g havregryn
- 75 g parmesanost
- 100 g blød stegemargarine
- 1 tsk. sellerisalt
- 1 knsp. cayennepeber
- Ca. 10 g blå birkes
Sådan tilberedes ostespecier
- Riv parmesanosten.
- Ælt mel, havregryn, margarine, ost, sellerisalt og cayennepeber sammen.
- Rul dejen til en pølse.
- Drys birkes ud på bagepapir, og tril rulle rundt, så den er dækket.
- Pak rullen i bagepapiret, og stil den koldt til næste dag.
- Tænd ovnen på 175° C.
- Skær dejen i tynde skiver, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
- Bag dem i 10-12 minutter, og afkøl dem derefter på en rist.
- Opbevares i tætsluttende kagedåse.
- Kategori: Snacks
- Antal: 60 stk.
- Tilberedning: 30 minutter + tid i køleskabet
- Fryseegnet: Nej
- Pr. stk.:
KJ/Kcal: 115/27 - Energifordeling:
Protein: 12 %
Fedt: 59 %
Kulhydrat: 29 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 2037/485
Protein: 15 g
Fedt: 32 g
Kulhydrat: 35 g
Informationer
Opskriftens navn
Ostespecier
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on