Lad os bare indrømme det: Ostespecier en voksensnack – i hvert fald her i huset. Og kun for folk med hang til ost, men så er de altså også svært vanedannende.

Stk.

Minutter

IKKE FEDTFATTIG

Ingredienser

  • 100 g hvedemel
  • 50 g havregryn
  • 75 g parmesanost
  • 100 g blød stegemargarine
  • 1 tsk. sellerisalt
  • 1 knsp. cayennepeber
  • Ca. 10 g blå birkes

Sådan tilberedes ostespecier

  1. Riv parmesanosten.
  2. Ælt mel, havregryn, margarine, ost, sellerisalt og cayennepeber sammen.
  3. Rul dejen til en pølse.
  4. Drys birkes ud på bagepapir, og tril rulle rundt, så den er dækket.
  5. Pak rullen i bagepapiret, og stil den koldt til næste dag.
  6. Tænd ovnen på 175° C.
  7. Skær dejen i tynde skiver, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
  8. Bag dem i 10-12 minutter, og afkøl dem derefter på en rist.
  9. Opbevares i tætsluttende kagedåse.
  • Kategori: Snacks
  • Antal: 60 stk.
  • Tilberedning: 30 minutter + tid i køleskabet
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. stk.:
    KJ/Kcal:
    115/27
  • Energifordeling:
    Protein: 12 %
    Fedt: 59 %
    Kulhydrat: 29 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    2037/485
    Protein: 15 g
    Fedt: 32 g
    Kulhydrat: 35 g

Andre opskrifter med parmesan

Parmesangratineret mørksej svømmende i karrryfløde

Parmesangratineret mørksej svømmende i karrryfløde

Risotto i Mornaysauce med løg- og bacondrys

Risotto i Mornaysauce med løg- og bacondrys

Penne med ostesauce, rucola og gorgonzola

Penne med ostesauce, rucola og gorgonzola

Vegetarisk moussaka med linser

Vegetarisk moussaka med linser

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Ostespecier
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)