Der er ikke noget bedre end at hygge sig med sine børn og komme rigtig tæt på hinanden ved at bruge en masse tid sammen. Her kan du læse hvordan du slipper dit fokus fra dig selv og din krop, til at bruge mere tid og energi på din familie.

Der skal være plads til det søde liv, selvom det ikke må tage overhånd. Ens børn står nu engang i første række, så hjælp dem til at finde deres personlige stil og lærer at balancere det søde liv, uden at vægten skal fylde i opfattelsen af dem selv.

Drop slankekuren for familien

Når du har droppet slankekuren, har du mulighed for at bruge mere tid og være mere nærværende sammen med dine børn, fordi I simpelthen nemmere kan slappe af sammen og hygge jer.

Der findes mange forskellige måder at hygge sig med sine børn på, men det vigtigste er, at I sørger for at være sammen på en måde, hvor I netop skaber et dybere bånd. Rigtig mange børnefamilier er gode til at sidde med hver deres iPad, når de er sammen, men hvis I vil se noget, er det bedst at se det sammen. I kan eksempelvis se en film sammen.

Spar penge ved at købe større ind

Det er altid hyggeligt at have nogle godter, når man skal se en film sammen. Her er det naturligvis vigtigt, at det ikke bliver noget, der skal ske hver dag, men at I naturligvis i stedet kommer til at kunne sætte mere pris på det, når det sker en sjælden gang.

Det er for rigtig mange børnefamilier hyggeligt at dele en skål slik sammen, da det er noget lækkert, som hele familien godt kan lide. Samtidig er det godt for børnene at lære at dele, og det lærer de i særdeleshed, når det kommer til at skulle dele noget så lækkert som slik med både sine forældre og søskende.

Derfor er der også i sig selv en helt lille lektion i det at sidde med en skål slik sammen som familie. Det er en god idé, hvis I har noget forskelligt slik, så der også er noget for alle i husstanden.

Hvis du gerne vil have et godt udvalg af slik i hjemmet, så du kan blande en god og lækker skål til jer alle sammen i ny og næ, så køb slik online – her er rigtig mange penge at spare, og du kan finde et stort udvalg i nogle større beholdere, så I har slik nok til lang tid.

Lær dine børn om personlig stil

Derudover er det en god idé at hygge sig med sine børn på en måde, hvor I kan have nogle dejlige timer sammen. Det kan blandt andet være, når dit barn gerne vil have nyt tøj. Det er naturligvis altid muligt at gå ud i butikkerne sammen, men der er også en god lektion i det for børnene at skulle sidde derhjemme og vælge det nye tøj på en computer.

Der er ofte et langt større udvalg af tøj, hvis du vælger at købe det online i stedet for at gå i de fysiske butikker, og det er også spændende for dit barn at være med til at vælge online selv. Eksempelvis kan du online finde Molo børnetøj, som er et fantastisk mærke i rigtig god kvalitet, der er blevet et stort hit blandt både stor og små landet over for deres flotte designs.