Natascha ville lave pizza på sin maddag. Det fik hun lov til, men det blev ikke én af hendes favoritter.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 3 personer
- Tilberedning: 35 minutter
- Fryseegnet: Ja
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2020/481 - Energifordeling:
Protein: 19 %
Fedt: 25 %
Kulhydrat: 56 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 512/122
Protein: 6 g
Fedt: 3 g
Kulhydrat 17 g
Ingredienser:
- 1 pizzabund (280 g)
- 1 dåse flåede tomater
- 1 spsk. tomatpure
- 1 tsk. tørret oregano
- 2 skiver lufttørret skinke
- 1 ds. ananas
- 1 kugle mozzarella (125 g)
- Salt
- Peber
Sådan tilberedes Nataschas pizza:
- Tænd ovnen på 220 grader.
- Hæld tomaterne i en kasserolle eller lille gryde, og tilsæt tomatpure, oregano, salt og peber.
- Opvarm ved lavt blus til tomatsovsen begynder at koge.
- Skær skinke og mozzarella i mindre stykker.
- Hæld saften fra ananassen, og skær ananasskiverne i mindre stykker, hvis de ikke allerede er det.
- Læg pizzabunden på en bageplade.
- Fordel tomatsovsen på bunden næsten helt ud til kanten.
- Tilsæt fyld, og bag pizzaen i 20-25 minutter.