Kan du lide gorgonzolasauce skal du helt sikkert prøve denne. Lidt kedeligt udseende, men bestemt ikke kedelig i smagen. Pynt evt. med lidt grønt drys og et par halve cherrytomater, så er farverne også på plads, hvis der skal “spises” med øjnene.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 35 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2644/629 - Energifordeling:
Protein: 27 %
Fedt: 30 %
Kulhydrat: 43 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 764/182
Protein: 12 g
Fedt: 6 g
Kulhydrat: 19 g
Ingredienser:
- 500 g kyllingekød i mindre stykker
- 500 g frisk båndpasta
- 2 dl fløde 9 %
- 3-4 tsk. soltørrede tomater
- 6 forårsløg
- 75 g gorgonzola
- Salt
- Peber
Sådan tilberedes kylling og pasta med gorgonzolasauce:
- Kog kyllingekødet i letsaltet vand, til det er gennemkogt.
- Varm fløden op, og tilsæt kyllingekød, soltørrede tomater, fintsnittet forårsløg og 1½ dl af kyllingevandet.
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken, og lad den dryppe af.
- Smag saucen til med salt og peber, og vend pasta og gorgonzola i.
- Servér straks.
Dommen:
Natascha: Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Elisabeth: Tjah, det kan vel godt spises
Benny: Helt sikkert en ”gemmer”
Helt rigtigt, at retten umiddelbart ser lidt ordinær ud, men smager den godt skal den da prøves 🙂
Hilsen
Theo
http://italienskrestaurantkøbenhavn.dk/