Disse firkanter af butterdej med abrikos, pære og gorgonzola er et lækkert alternativ til en basse eller bare som en snack. Men pas på, de er svært vanedannende.

Personer

Minutter

IKKE FEDTFATTIG

Ingredienser

  • 2 plader butterdej
  • 4 spsk. abrikosmarmelade
  • 70 g gorgonzola
  • 1½ pære

Sådan tilberedes butterdej med abrikos, pære og gorgonzola

  1. Tænd ovnen på 200° C.
  2. Rul butterdejspladerne let ud, og del hver i 2 stykker.
  3. Fordel marmeladen på de 4 stykker.
  4. Skær ost og pærer i skiver og fordel dem på dejen.
  5. Læg butterdejen på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ca. 10 min.

Velbekomme!

  • Kategori: Snack
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 25 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    1150/274
  • Energifordeling:
    Protein: 9 %
    Fedt: 48 %
    Kulhydrat: 43 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    1005/239
    Protein: 5 g
    Fedt: 13 g
    Kulhydrat: 26 g

Andre opskrifter med butterdej

Laksetærte

Laksetærte

Tarte tatin med små rødbeder

Tarte tatin med små rødbeder

Butterdejsstænger

Butterdejsstænger

Indbagt skinke

Indbagt skinke

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Butterdej med abrikos, pære og gorgonzola
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)