Disse firkanter af butterdej med abrikos, pære og gorgonzola er et lækkert alternativ til en basse eller bare som en snack. Men pas på, de er svært vanedannende.
Personer
Minutter
IKKE FEDTFATTIG
Ingredienser
- 2 plader butterdej
- 4 spsk. abrikosmarmelade
- 70 g gorgonzola
- 1½ pære
Sådan tilberedes butterdej med abrikos, pære og gorgonzola
- Tænd ovnen på 200° C.
- Rul butterdejspladerne let ud, og del hver i 2 stykker.
- Fordel marmeladen på de 4 stykker.
- Skær ost og pærer i skiver og fordel dem på dejen.
- Læg butterdejen på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ca. 10 min.
Velbekomme!
- Kategori: Snack
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 25 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1150/274 - Energifordeling:
Protein: 9 %
Fedt: 48 %
Kulhydrat: 43 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 1005/239
Protein: 5 g
Fedt: 13 g
Kulhydrat: 26 g
Informationer
Opskriftens navn
Butterdej med abrikos, pære og gorgonzola
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on