IKKE FEDTFATTIG
Et lækkert alternativ til en basse eller bare som en snack. Men pas på, de er svært vanedannende.
- Kategori: Snack
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 25 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1150/274
- Energifordeling:
Protein: 9 %
Fedt: 48 %
Kulhydrat: 43 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 1005/239
Protein: 5 g
Fedt: 13 g
Kulhydrat: 26 g
Ingredienser:
- 2 plader butterdej
- 4 spsk. abrikosmarmelade
- 70 g gorgonzola
- 1½ pære
Sådan tilberedes butterdej med abrikos, pære og gorgonzola:
- Tænd ovnen på 200° C.
- Rul butterdejspladerne let ud, og del hver i 2 stykker.
- Fordel marmeladen på de 4 stykker.
- Skær ost og pærer i skiver og fordel dem på dejen.
- Læg butterdejen på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ca. 10 min.
Velbekomme!
Dommen:
Benny:

Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Beate:

Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Farmor:

Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Samlet:
Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
-
-
Fordel marmeladen på butterdejspladerne.
-
-
Læg pæreskiver på.
-
-
Læg ost på.