Peberrisotto er en ret uden kød. Normalt bruger vi risottoris til denne ret, men det var ikke til at opdrive, så vi prøvede med en blanding af almindelige og vilde ris, og det blev faktisk ret lækkert også.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 4 dl ris
- 2 røde peberfrugter
- 2 gule peberfrugter
- 4 stilke bladselleri
- 2 porrer
- 6 spsk. Becel let, flydende margarine
- 12 dl grøntsagsbouillon
- Salt
- Peber
Sådan tilberedes peberrisotto
- Skær peberfrugterne i tynde strimler, og snit porrer og bladselleri fint.
- Svits alle grøntsagerne i margarinen sammen med risene. Risene skal blive klare.
- Hæld bouillonen i lidt ad gangen, og krydr med salt og peber.
- Læg låg på gryden, og lad risottoen simre i 15 minutter.
- Tag gryden fra varmen, rør en gang i retten, og læg låget på igen.
- Lad retten stå endnu 10 minutter.
- Smag til og servér.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 40 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1968/469 - Energifordeling:
Protein: 10 %
Fedt: 27 %
Kulhydrat: 63 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 320/76
Protein: 2 g
Fedt: 2 g
Kulhydrat: 12 g
Informationer
Opskriftens navn
Peberrisotto
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on
Så lækkert mange tak