Wok med kartofler og bulgur er hurtigt og nemt og en god idé, hvis der kommer uventede gæster, så kødet hurtigt skal strækkes til flere personer. Bulguren kan udelades, men er også med til at få retten til at række længere og mætte mere.

Personer

Minutter

Ingredienser

  • 500 g oksekød
  • 6 store kartofler
  • 5 gulerødder
  • 1 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 spsk. karry
  • ca. 4 dl bouillon
  • 4 dl bulgur
  • Salt
  • Peber

Tilbehør

  • 1 ciabattabrød

Sådan tilberedes wok med kartofler og bulgur

  1. Skær oksekødet i strimler.
  2. Brænd karryen af i en wok.
  3. Brun og steg kødet.
  4. Skræl kartofler og gulerødder, og skær kartoflerne i tern, og gulerødderne i stænger.
  5. Pil løg og hvidløg.
  6. Hak løget, og skær hvidløget i tynde skiver.
  7. Tag kødet op af wokken, når det er mørt.
  8. Svits kartofler, gulerødder, løg og hvidløg.
  9. Tilsæt bouillon, og læg låg på.
  10. Lad retten simre, til kartoflerne er møre (ca. 15 min).
  11. Kog bulguren efter anvisningen på pakken.
  12. Skær den røde peber i strimler.
  13. Tilsæt kød og rød peber, når kartoflerne er møre, og lad det varme med 10 min.
  14. Bland til sidst den kogte bulgur i.
  15. Skær ciabattabrødet i tykke skiver, og servér.
  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 6 personer
  • Tilberedning: 30 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    2205/525
  • Energifordeling:
    Protein: 19 %
    Fedt: 13 %
    Kulhydrat: 68 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    538/128
    Protein: 6 g
    Fedt: 2 g
    Kulhydrat: 22 g

Andre opskrifter på retter tilberedt i wok

Lever i wok med sennepsdressing

Lever i wok med sennepsdressing

Hot and sweet wokret

Hot and sweet wokret

Hurtig wokret

Hurtig wokret

Toscana-wok

Toscana-wok

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Wok med kartofler og bulgur
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)