Wok med kartofler og bulgur er hurtigt og nemt og en god idé, hvis der kommer uventede gæster, så kødet hurtigt skal strækkes til flere personer. Bulguren kan udelades, men er også med til at få retten til at række længere og mætte mere.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 500 g oksekød
- 6 store kartofler
- 5 gulerødder
- 1 løg
- 3 fed hvidløg
- 1 rød peberfrugt
- 1 spsk. karry
- ca. 4 dl bouillon
- 4 dl bulgur
- Salt
- Peber
Tilbehør
- 1 ciabattabrød
Sådan tilberedes wok med kartofler og bulgur
- Skær oksekødet i strimler.
- Brænd karryen af i en wok.
- Brun og steg kødet.
- Skræl kartofler og gulerødder, og skær kartoflerne i tern, og gulerødderne i stænger.
- Pil løg og hvidløg.
- Hak løget, og skær hvidløget i tynde skiver.
- Tag kødet op af wokken, når det er mørt.
- Svits kartofler, gulerødder, løg og hvidløg.
- Tilsæt bouillon, og læg låg på.
- Lad retten simre, til kartoflerne er møre (ca. 15 min).
- Kog bulguren efter anvisningen på pakken.
- Skær den røde peber i strimler.
- Tilsæt kød og rød peber, når kartoflerne er møre, og lad det varme med 10 min.
- Bland til sidst den kogte bulgur i.
- Skær ciabattabrødet i tykke skiver, og servér.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 6 personer
- Tilberedning: 30 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2205/525 - Energifordeling:
Protein: 19 %
Fedt: 13 %
Kulhydrat: 68 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 538/128
Protein: 6 g
Fedt: 2 g
Kulhydrat: 22 g
Informationer
Opskriftens navn
Wok med kartofler og bulgur
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on