Disse tunbøffer med hollandaise har ikke noget at gøre med et god tunsteak. Det er nærmere en slags fiskefrikadeller – dog uden fiskefars. Men det er hurtigt og nemt, og de er gode til pålæg dagen efter. 

Personer

Minutter

Vi fik 10 bøffer ud af denne portion, men laves bøfferne/frikadellerne mindre, vil der selvfølgelig blive flere.

Ingredienser

  • 3 dåser tun i vand
  • 3 dl rasp
  • 3 dl minimælk
  • 5-6 æg – afhængig af størrelse
  • 3 fed presset hvidløg
  • 1 spsk. olie
  • Salt
  • Peber

Tilbehør

  • 1.200 g kartofler
  • 1 brev fedtfattigt hollandaisepulver
  • 3 dl minimælk
  • ½ citron
  • 360 g ærter

Sådan tilberedes tunbøffer med hollandaise

  1. Skræl kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand.
  2. Hæld vandet fra tunen, og lad den dryppe godt af.
  3. Bland alle ingredienserne sammen.
  4. Lad farsen stå ½ time.
  5. Rør hollandaisepulveret ud i mælken.
  6. Kog op, og smag til med citronsaft, salt og peber.
  7. Form farsen til bøffer, og steg dem på en pande med lidt olie 5 minutter på hver side.
  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 6 personer
  • Tilberedning: 40 minutter
  • Fryseegnet: Ja
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    2178/519
  • Energifordeling:
    Protein: 29 %
    Fedt: 21 %
    Kulhydrat: 50 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    446/106
    Protein: 8 g
    Fedt: 2 g
    Kulhydrat: 13 g

Andre opskrifter med tun

Tun- og dildpizza

Tun- og dildpizza

Salat nicoise med tun, kogte rødbeder og linser

Salat nicoise med tun, kogte rødbeder og linser

Tunsalat

Tunsalat

Pasta med tunsauce

Pasta med tunsauce

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Tunbøffer med hollandaise
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)