Pizza er nu engang nem mad, hvis man laver det på købebunde. Og engang imellem har man jo brug for nem mad, men derfor kan det jo godt gøres lækrere end en pappizza fra Brugsen.

  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 6 personer
  • Tilberedning: 30 minutter
  • Fryseegnet: Ja
  • Pr. person:
    KJ/Kcal: 1984/472
  • Energifordeling:
    Protein: 31 %
    Fedt:
     16 %
    Kulhydrat: 53 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal: 
    664/158
    Protein: 12 g
    Fedt:
     3 g
    Kulhydrat: 21 g

Ingredienser:

  • 2 pizzadeje
  • 5 fed presset hvidløg
  • 1 ds. flåede, hakkede tomater
  • 1 tsk. tørret oregano
  • 3 ds. tun i vand
  • 4 spsk. finthakket dild
  • 100 g mager ost
  • Salt
  • Peber

Sådan tilberedes tun og dild-pizza:

  1. Tænd ovnen på 225° C.
  2. Læg dejen på en bageplade beklædt med bagepapir, og lad den hvile i ca. 10 minutter.
  3. Bland 2 fed presset hvidløg, de flåede tomater og oregano, og kog det ind i ca. 10 minutter.
  4. Lad tunen dryppe godt af.
  5. Kom tomatsovsen på pizzaen.
  6. Bland tunen med 3 fed presset hvidløg og dild.
  7. Kom tunblandingen på pizzaen.
  8. Riv osten, og drys den over pizzaen.
  9. Bag pizzaen i 15-20 minutter.

Velbekomme!

Dommen:

Natascha: 5 point ud af 5 Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!

Benny: 4 point ud af 5 Helt sikkert en ”gemmer”
Beate: 4 point ud af 5 Helt sikkert en ”gemmer”

Samlet:

4 point ud af 5
Helt sikkert en ”gemmer”

 

 

 


Her finder du vores e-bøger om fedtfattig mad og livsstil!