Den første gang jeg fik torsk, som jeg rent faktisk kunne lide ligger flere år tilbage – engang i min ungdom. Det var torskepakker med peberrod – tilberedt af firkantede stykker frosne torsk fra en æske. Dette er også en slags torskepakker, men den er alligevel noget anderledes. Det er nemlig torsk i pakker men med rodfrugter, du her får opskriften på.
Personer
Minutter
Der er lidt grøntsager, der skal klargøres, men bortset fra det, kan det næsten ikke være enklere.
Ingredienser
- 4 gulerødder
- 2 persillerødder
- 2 pastinakker
- 2 løg
- 2 porrer
- 150 g knoldselleri
- 15 g stegemargarine
- 600 g torskefilet uden skind
- Salt
- Peber
Tilbehør
- 500 g frisk båndpasta
- Evt. bredbladet persille
Sådan tilberedes torsk i pakker med rodfrugter
- Gør grøntsagerne i stand, og skær dem i strimler, stave og skiver, og svits dem i margarinen.
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Fordel torskefileterne på 4 stykker stanniol, og krydr med salt og peber.
- Fordel grøntsagerne oven på fisken, og fold stanniolen om fisk og grøntsager.
- Sæt pakkerne i ovnen i ca. 20 minutter, til fisken er færdig.
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 35 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2050/488 - Energifordeling:
Protein: 34 %
Fedt: 12 %
Kulhydrat: 54 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 317/76
Protein: 6 g
Fedt: 1 g
Kulhydrat: 9 g