Denne suppe er utrolig lækker. Den er lidt sødlig i smagen, og så har den jo bare en super flot og indbydende farve.

  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 35 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal: 
    1851/441
  • Energifordeling:
    Protein: 17 %
    Fedt: 18 %
    Kulhydrat:
     65 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
     356/85
    Protein: 4 g
    Fedt:
     2 g
    Kulhydrat: 14 g

Ingredienser:

  • 500 g gulerødder
  • 2½ løg
  • 1 ds. tomatsuppe
  • 6-7 dl grøntsagsbouillon
  • 150 g røde linser
  • Salt
  • Peber

Tilbehør:

  • 240 g trekornsflute/-baguette
  • 1 dl hakket persille

Sådan tilberedes tomatsuppe med gulerødder og linser:

  1. Skræl gulerødderne, og skær dem i mindre stykker.
  2. Bring tomatsuppe og bouillon i kog sammen med gulerødder, løg og linser.
  3. Kog suppen i ca. 20 minutter, til grønsager og linser er møre.
  4. Blend suppen til den er jævn.
  5. Bring suppen i kog og tilsæt salt og peber.
  6. Smag til og servér med flute – gerne varme og hakket persille.

Velbekomme!

Dommen:

Natascha: 5 point ud af 5 Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Benny: 5 point ud af 5 Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!

Beate: 5 point ud af 5 Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!

Samlet:

5 point ud af 5
Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!

 

 


Her finder du vores e-bøger om fedtfattig mad og livsstil!