Denne suppe er utrolig lækker. Den er lidt sødlig i smagen, og så har den jo bare en super flot og indbydende farve.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 35 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1851/441 - Energifordeling:
Protein: 17 %
Fedt: 18 %
Kulhydrat: 65 % - Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 356/85
Protein: 4 g
Fedt: 2 g
Kulhydrat: 14 g
Ingredienser:
- 500 g gulerødder
- 2½ løg
- 1 ds. tomatsuppe
- 6-7 dl grøntsagsbouillon
- 150 g røde linser
- Salt
- Peber
Tilbehør:
- 240 g trekornsflute/-baguette
- 1 dl hakket persille
Sådan tilberedes tomatsuppe med gulerødder og linser:
- Skræl gulerødderne, og skær dem i mindre stykker.
- Bring tomatsuppe og bouillon i kog sammen med gulerødder, løg og linser.
- Kog suppen i ca. 20 minutter, til grønsager og linser er møre.
- Blend suppen til den er jævn.
- Bring suppen i kog og tilsæt salt og peber.
- Smag til og servér med flute – gerne varme og hakket persille.
Velbekomme!
Dommen:
- Kog linser, løg og gulerødder i suppe og bouillon.
- Blend suppen.
- Servér med hakket persille.