Tomatsuppe med gulerødder og linser er en utrolig velsmagende suppe. Den er lidt sødlig i smagen, og så har den jo bare en super flot og indbydende farve.

Personer

Minutter

Ingredienser

  • 500 g gulerødder
  • 2½ løg
  • 1 ds. tomatsuppe
  • 6-7 dl grøntsagsbouillon
  • 150 g røde linser
  • Salt
  • Peber

Tilbehør

  • 240 g trekornsflute/-baguette
  • 1 dl hakket persille

Sådan tilberedes tomatsuppe med gulerødder og linser

  1. Skræl gulerødderne, og skær dem i mindre stykker.
  2. Pil løg, og hak det.
  3. Bring tomatsuppe og bouillon i kog sammen med gulerødder, løg og linser.
  4. Kog suppen i ca. 20 minutter, til grønsager og linser er møre.
  5. Blend suppen til den er jævn.
  6. Bring suppen i kog og tilsæt salt og peber.
  7. Smag til og servér med flute – gerne varme og hakket persille.

Velbekomme!

  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 35 minutter
  • Fryseegnet: Ja
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    1851/441
  • Energifordeling:
    Protein: 17 %
    Fedt: 18 %
    Kulhydrat: 65 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    356/85
    Protein: 4 g
    Fedt: 2 g
    Kulhydrat: 14 g

Andre opskrifter på tomatsuppe

Hot tomatsuppe

Hot tomatsuppe

Hjemmelavet tomatsuppe med basilikum

Hjemmelavet tomatsuppe med basilikum

Grøn tomatsuppe med ostebrød

Rødvinsmarineret, steget lever

Grøn tomatsuppe med ostebrød

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Tomatsuppe med gulerødder og linser
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)