Tomatsuppe med gulerødder og linser er en utrolig velsmagende suppe. Den er lidt sødlig i smagen, og så har den jo bare en super flot og indbydende farve.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 500 g gulerødder
- 2½ løg
- 1 ds. tomatsuppe
- 6-7 dl grøntsagsbouillon
- 150 g røde linser
- Salt
- Peber
Tilbehør
- 240 g trekornsflute/-baguette
- 1 dl hakket persille
Sådan tilberedes tomatsuppe med gulerødder og linser
- Skræl gulerødderne, og skær dem i mindre stykker.
- Pil løg, og hak det.
- Bring tomatsuppe og bouillon i kog sammen med gulerødder, løg og linser.
- Kog suppen i ca. 20 minutter, til grønsager og linser er møre.
- Blend suppen til den er jævn.
- Bring suppen i kog og tilsæt salt og peber.
- Smag til og servér med flute – gerne varme og hakket persille.
Velbekomme!
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 35 minutter
- Fryseegnet: Ja
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1851/441 - Energifordeling:
Protein: 17 %
Fedt: 18 %
Kulhydrat: 65 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 356/85
Protein: 4 g
Fedt: 2 g
Kulhydrat: 14 g
Informationer
Opskriftens navn
Tomatsuppe med gulerødder og linser
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on