Skift de sædvanlige pølser ud med kalkun- eller kyllingepølser… Måske det så skal hedde “dansk pølseret” i stedet for “svensk pølseret”?

Personer

Minutter

Ingredienser

  • 1 kg kartofler
  • 2 spsk. Becel let, flydende margarine
  • 3 løg
  • 10 kyllinge-pølser
  • 3 tsk. paprika
  • 4 dl mælk
  • 1 stor dåse tomatpasta
  • Salt
  • Peber

Tilbehør

  • 1 bdt. purløg

Sådan tilberedes svensk pølseret

  1. Skræl kartoflerne, skær dem i tykke skiver, og kom dem i en gryde med så meget vand, at det lige dækker. Tilsæt salt, og lad dem koge, til de er møre.
  2. Pil løgene, og skær dem i tern. Svits dem i margarinen, til de er gyldne (ca. 5 minutter).
  3. Skær pølserne i tykke skiver (ca. 2 cm), og lad dem svitse med et øjeblik.
  4. Drys paprika over, og bland det hele godt.
  5. Skru ned for varmen, og tilsæt de kogte kartofler, mælk, tomatpasta, salt og peber.
  6. Bland det hele godt sammen, og lad retten snurre 10-15 minutter, til retten er jævnet lidt af kartoflerne.
  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 45 minutter
  • Fryseegnet: Ja
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    2005/477
  • Energifordeling:
    Protein: 25 %
    Fedt: 28 %
    Kulhydrat: 47 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    388/92
    Protein: 6 g
    Fedt: 3 g
    Kulhydrat: 11 g

Andre opskrifter med kyllingepølser

Kombardo-gryde med mørbrad

Kombardo-gryde med mørbrad

Pølserisotto

Pølserisotto

Bennys fadkoteletter

Bennys fadkoteletter

Pølser med smashed potatoes med skræl

Pølser med smashed potatoes med skræl

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Svensk pølseret
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)