Skift de sædvanlige pølser ud med kalkun- eller kyllingepølser… Måske det så skal hedde “dansk pølseret” i stedet for “svensk pølseret”?
Personer
Minutter
Ingredienser
- 1 kg kartofler
- 2 spsk. Becel let, flydende margarine
- 3 løg
- 10 kyllinge-pølser
- 3 tsk. paprika
- 4 dl mælk
- 1 stor dåse tomatpasta
- Salt
- Peber
Tilbehør
- 1 bdt. purløg
Sådan tilberedes svensk pølseret
- Skræl kartoflerne, skær dem i tykke skiver, og kom dem i en gryde med så meget vand, at det lige dækker. Tilsæt salt, og lad dem koge, til de er møre.
- Pil løgene, og skær dem i tern. Svits dem i margarinen, til de er gyldne (ca. 5 minutter).
- Skær pølserne i tykke skiver (ca. 2 cm), og lad dem svitse med et øjeblik.
- Drys paprika over, og bland det hele godt.
- Skru ned for varmen, og tilsæt de kogte kartofler, mælk, tomatpasta, salt og peber.
- Bland det hele godt sammen, og lad retten snurre 10-15 minutter, til retten er jævnet lidt af kartoflerne.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 45 minutter
- Fryseegnet: Ja
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2005/477 - Energifordeling:
Protein: 25 %
Fedt: 28 %
Kulhydrat: 47 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 388/92
Protein: 6 g
Fedt: 3 g
Kulhydrat: 11 g
Informationer
Opskriftens navn
Svensk pølseret
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
Lækkert!