En velsmagende karrysuppe med kokos og store rejer, der giver varmen på en kølig aften. Den er ikke overvældende krydret/stærk. Så den kan serveres selv for sarte ganer.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 300 g hvidkål
- 4 gulerødder
- 1 grøn peberfrugt
- 1 grøn chili
- 1 spsk. olie
- 2 tsk. god karry
- 2 fed hvidløg
- 1 spsk. frisk, revet ingefær
- 1 l hønsebouillon
- 2 små ds. kokosmælk light (a 160 g)
- 300 g store rejer
- Salt
- Peber
Tilbehør
- 1 bdt. basilikum
- 300 g groft brød
Sådan tilberedes karrysuppe med kokos og store rejer
- Snit peberfrugt, chili og kålen fint.
- Skær gulerødderne i tændstikstynde strimler.
- Svits karryen af og tilsæt ½ spsk. olie.
- Varm op, og tilsæt presset hvidløg, ingefær, kål og gulerødder, og vend godt rundt.
- Hæld bouillon på, og lad grøntsagerne simre under låg i ca. 5 min.
- Rist rejerne i ½ spsk. olie.
- Tilsæt kokosmælk og rejer til suppen, og kog op.
- Smag suppen til med salt og peber.
- Servér den varme karrysuppe med basilikum og groft brød.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 30 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1673/398 - Energifordeling:
Protein: 19 %
Fedt: 29 %
Kulhydrat: 52 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 251/60
Protein: 3 g
Fedt: 2 g
Kulhydrat: 8 g
Informationer
Opskriftens navn
Forfatter 



Based on 1 Review(s)
Karrysuppe med kokos og store rejer
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
Skøn opskrift, man får jo helt mundvand når man læser den, den vil jeg lige få testet en af de nærmeste dage. Tak ;o)
Hej Patrick
Det tror jeg ikke du vil komme til at fortryde 🙂 God fornøjelse!