En velsmagende karrysuppe med kokos og store rejer, der giver varmen på en kølig aften. Den er ikke overvældende krydret/stærk. Så den kan serveres selv for sarte ganer.

Personer

Minutter

Ingredienser

  • 300 g hvidkål
  • 4 gulerødder
  • 1 grøn peberfrugt
  • 1 grøn chili
  • 1 spsk. olie
  • 2 tsk. god karry
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk. frisk, revet ingefær
  • 1 l hønsebouillon
  • 2 små ds. kokosmælk light (a 160 g)
  • 300 g store rejer
  • Salt
  • Peber

Tilbehør

  • 1 bdt. basilikum
  • 300 g groft brød

Sådan tilberedes karrysuppe med kokos og store rejer

  1. Snit peberfrugt, chili og kålen fint.
  2. Skær gulerødderne i tændstikstynde strimler.
  3. Svits karryen af og tilsæt ½ spsk. olie.
  4. Varm op, og tilsæt presset hvidløg, ingefær, kål og gulerødder, og vend godt rundt.
  5. Hæld bouillon på, og lad grøntsagerne simre under låg i ca. 5 min.
  6. Rist rejerne i ½ spsk. olie.
  7. Tilsæt kokosmælk og rejer til suppen, og kog op.
  8. Smag suppen til med salt og peber.
  9. Servér den varme karrysuppe med basilikum og groft brød.
  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 30 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    1673/398
  • Energifordeling:
    Protein: 19 %
    Fedt: 29 %
    Kulhydrat: 52 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    251/60
    Protein: 3 g
    Fedt: 2 g
    Kulhydrat: 8 g

Andre opskrifter med ingefær

Ingefærkylling med pasta

Ingefærkylling med pasta

Citronampet laks med kold ingefærsauce

Citronampet laks med kold ingefærsauce

Gulerodssuppe med ingefær og chili

Gulerodssuppe med ingefær og chili

Brombærchutney og -eddike

Brombærchutney og -eddike

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Karrysuppe med kokos og store rejer
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)