Spinat med champignoner er et forfriskende alternativ til stuvet spinat eller grønkål. Velegnet til både stegte, kogte og grillede retter.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 400 g champignoner
- 500 g frisk spinat
- ½ l minimælk
- 2 spsk. majsstivelse
- Muskatnød
- Salt
- Peber
Sådan tilberedes spinat med champignoner
- Skyl og rens champignonerne, skær dem i skiver, og svits dem på en tør pande.
- Tilsæt skyllet, grofthakket spinat, når væden næsten er fordampet fra champignonerne.
- Tilsæt det meste af mælken, når spinaten er faldet sammen.
- Rør majsstivelsen i resten af mælken, og jævn, til sovsen har den ønskede konsistens.
- Smag til med salt, peber og lidt revet muskatnød.
- Kategori: Tilbehør
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 20 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 500/119 - Energifordeling:
Protein: 34 %
Fedt: 12 %
Kulhydrat: 54 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 161/38
Protein: 3 g
Fedt: 1 g
Kulhydrat: 5 g
Informationer
Opskriftens navn
Spinat med champignoner
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on