Spinat med champignoner er et forfriskende alternativ til stuvet spinat eller grønkål. Velegnet til både stegte, kogte og grillede retter.

Personer

Minutter

Ingredienser

  • 400 g champignoner
  • 500 g frisk spinat
  • ½ l minimælk
  • 2 spsk. majsstivelse
  • Muskatnød
  • Salt
  • Peber

Sådan tilberedes spinat med champignoner

  1. Skyl og rens champignonerne, skær dem i skiver, og svits dem på en tør pande.
  2. Tilsæt skyllet, grofthakket spinat, når væden næsten er fordampet fra champignonerne.
  3. Tilsæt det meste af mælken, når spinaten er faldet sammen.
  4. Rør majsstivelsen i resten af mælken, og jævn, til sovsen har den ønskede konsistens.
  5. Smag til med salt, peber og lidt revet muskatnød.
  • Kategori: Tilbehør
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 20 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    500/119
  • Energifordeling:
    Protein: 34 %
    Fedt: 12 %
    Kulhydrat: 54 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    161/38
    Protein: 3 g
    Fedt: 1 g
    Kulhydrat: 5 g

Andre opskrifter med spinat

Kuller på spinat med tomatsauce

Kuller på spinat med tomatsauce

Karrygryde med spinat

Karrygryde med spinat

Spinatbøf med peberfrugtsauce og ris

Spinatbøf med peberfrugtsauce og ris

Spinatbrød

Spinatbrød

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Spinat med champignoner
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)