Vi havde en portion linsebøffer i fryseren, som vi ikke lige vidste, hvad vi skulle stille op med. De blev så til denne lækre spaghettisauce.

  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 45 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal: 
    2851/679
  • Energifordeling:
    Protein: 17 %
    Fedt: 18 %
    Kulhydrat:
     65 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
     484/116
    Protein: 5 g
    Fedt:
     2 g
    Kulhydrat: 18 g

Ingredienser:

  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 200 g champignoner
  • 10-12 linsebøffer
  • 8 dl vand
  • 1 ds. flåede tomater
  • 100 g tomatpasta
  • 1 spsk. hvid balsamicoeddike
  • 3 tern mørk chokolade
  • 1 spsk. smoked paprika 

Tilbehør:

  • 300 g spaghetti

Sådan tilberedes spaghettisauce af linsebøffer:

  1. Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.
  2. Hak løg og hvidløg, og svits dem hurtigt på en tør pande.
  3. Skyl champignonerne, skær dem i kvarte og svits dem sammen med løgene.
  4. Blend linsebøfferne og tilsæt dem sammen med vand, flåede tomater, tomatpasta og balsamicoeddike.
  5. Bland godt, og lad det stå og simre i 5 minutter.
  6. Tilsæt chokolade og smoked paprika.
  7. Lad det hele simre i 5 minutter mere, og smag til med salt, peber og smoked paprika.

Dommen:

Natascha: 4 point ud af 5 Helt sikkert en ”gemmer”
Benny: 4 point ud af 5 Helt sikkert en ”gemmer”
Beate: 5 point ud af 5 Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!

Samlet:

4 point ud af 5
Helt sikkert en ”gemmer”