Vi havde en portion linsebøffer i fryseren, som vi ikke lige vidste, hvad vi skulle stille op med. De blev så til denne lækre spaghettisauce af linsebøffer.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 200 g champignoner
- 10-12 linsebøffer
- 8 dl vand
- 1 ds. flåede tomater
- 100 g tomatpasta
- 1 spsk. hvid balsamicoeddike
- 3 tern mørk chokolade
- 1 spsk. smoked paprika
Tilbehør
- 300 g spaghetti
Sådan tilberedes spaghettisauce af linsebøffer
- Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.
- Hak løg og hvidløg, og svits dem hurtigt på en tør pande.
- Skyl champignonerne, skær dem i kvarte og svits dem sammen med løgene.
- Blend linsebøfferne og tilsæt dem sammen med vand, flåede tomater, tomatpasta og balsamicoeddike.
- Bland godt, og lad det stå og simre i 5 minutter.
- Tilsæt chokolade og smoked paprika.
- Lad det hele simre i 5 minutter mere, og smag til med salt, peber og smoked paprika.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 30 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2851/679 - Energifordeling:
Protein: 17 %
Fedt: 18 %
Kulhydrat: 65 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 484/116
Protein: 5 g
Fedt: 2 g
Kulhydrat: 18 g
Informationer
Opskriftens navn
Forfatter 



Based on 1 Review(s)
Spaghettisauce af linsebøffer
Beate
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse