Vi havde en portion linsebøffer i fryseren, som vi ikke lige vidste, hvad vi skulle stille op med. De blev så til denne lækre spaghettisauce af linsebøffer.

Personer

Minutter

Ingredienser

  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 200 g champignoner
  • 10-12 linsebøffer
  • 8 dl vand
  • 1 ds. flåede tomater
  • 100 g tomatpasta
  • 1 spsk. hvid balsamicoeddike
  • 3 tern mørk chokolade
  • 1 spsk. smoked paprika 

Tilbehør

  • 300 g spaghetti

Sådan tilberedes spaghettisauce af linsebøffer

  1. Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.
  2. Hak løg og hvidløg, og svits dem hurtigt på en tør pande.
  3. Skyl champignonerne, skær dem i kvarte og svits dem sammen med løgene.
  4. Blend linsebøfferne og tilsæt dem sammen med vand, flåede tomater, tomatpasta og balsamicoeddike.
  5. Bland godt, og lad det stå og simre i 5 minutter.
  6. Tilsæt chokolade og smoked paprika.
  7. Lad det hele simre i 5 minutter mere, og smag til med salt, peber og smoked paprika.
  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 30 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    2851/679
  • Energifordeling:
    Protein: 17 %
    Fedt: 18 %
    Kulhydrat: 65 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    484/116
    Protein: 5 g
    Fedt: 2 g
    Kulhydrat: 18 g

Andre opskrifter på saucer/sovse til spaghetti

Vegansk kødsovs

Vegansk kødsovs

Kødsovs med kaffe

Kødsovs med kaffe

Hverdagskødsovs

Hverdagskødsovs

Kartoffelkødsovs

Kartoffelkødsovs

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Spaghettisauce af linsebøffer
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)