Spaghetti med tomat og basilikum er en rigtig børneret – både at tilberede og spise. Retten er lige så enkel at tilberede, som den ser ud. Og den smager helt fint. 

Personer

Minutter

Ingredienser

  • 400 g spaghetti
  • 5 spsk. olivenolie
  • 5 fed hvidløg
  • 6 cherrytomater
  • 1 bdt. basilikum
  • Salt
  • Peber

Sådan tilberedes spaghetti med tomat og basilikum

  1. Kog spaghettien efter anvisningen på pakken. Hæld vandet fra, og lad spaghettien dryppe af, når de er færdige.
  2. Hak tomater og basilikum groft.
  3. Pil hvidløgsfeddene, og skær dem i tynde skiver.
  4. Varm 2 spsk. olie på en pande, og steg hvidløgsskiverne ved lav varme i 1 minut.
  5. Tag af panden af varmen, når hvidløgene begynder at tage farve.
  6. Tilsæt 2 spsk. olie, tomat og basilikum.
  7. Tilsæt den kogte, afdryppede pasta og vend grundigt.
  8. Krydr med salt og friskkværnet sort peber.
  9. Vend det rundt og servér, dryppet med lidt olivenolie.
  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 30 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    2152/512
  • Energifordeling:
    Protein: 10 %
    Fedt: 30 %
    Kulhydrat: 60 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    720/171
    Protein: 4 g
    Fedt: 6 g
    Kulhydrat: 25 g

Andre opskrifter med spaghetti

Spaghetti med broccolisauce

Spaghetti med broccolisauce

Spaghetti carbonara med mere

Spaghetti carbonara med mere

Hjemmelavede fiskefrikadeller med spaghetti

Hjemmelavede fiskefrikadeller med spaghetti

Spaghetti og kødboller i tomatsovs

Spaghetti og kødboller i tomatsovs

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Spaghetti med tomat og basilikum
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)