Spaghetti med rucola og asparges er endnu en nem og hurtig pastaret med lækre, friske ingredienser og en fantastisk smag.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 3 spsk. olivenolie
- 1 bdt. grønne asparges
- 375 g spaghetti
- 120 g rucolasalat
- 2 små, røde chilipebre eller 1 stor
- 2 tsk. revet skal af usprøjtet citron
- 1 fed hvidløg
- 100 g parmesanost
- 2 spsk. citronsaft
- Salt
- Peber
Sådan tilberedes spaghetti med rucola og asparges
- Bring en stor gryde vand i kog.
- Fjern den nederste del af aspargeserne, og skær aspargeserne i 5 cm lange stykker.
- Kom 1 spsk. af olien og lidt salt i vandet, og blancher aspargesene i 3-4 minutter.
- Tag dem op med en hulske, brus dem over med koldt vand, lad dem dryppe af, og sæt dem til side.
- Bring vandet i kog igen, og kog pastaen efter anvisningen på pakken.
- Høvlparmesanosten, og hak chili og hvidløg fint.
- Skyl rucolasalaten grundigt, og vend den med chili, revet citronskal, hvidløg, ca. halvdelen af parmesanen og aspargeserne.
- Hæld vandet fra spaghettien.
- Bland rucolablandingen med spaghettien.
- Hæld citronsaft og resten af olivenolien over, og krydr med salt og peber.
- Pynt med resten af parmesanen, og servér.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 30 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2314/551 - Energifordeling:
Protein: 17 %
Fedt: 30 %
Kulhydrat: 53 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 685/163
Protein: 7 g
Fedt: 5 g
Kulhydrat: 21 g
Informationer
Opskriftens navn
Spaghetti med rucola og asparges
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on