Her i huset er det altid – næsten – far der laver maden, når den står på wok. Om det er fordi, det er nemt og hurtigt, skal jeg lade være usagt Smiley Men her får du opskriften på skinketern i wok.

Personer

Minutter

Ingredienser

  • 400 g skinkekød i tern
  • 1 tsk. karry
  • 1 ps. wokblanding (500 g)
  • 4 spsk. soyasauce
  • 1 tsk. olie
  • 1 spsk. sirup
  • 1 tsk. balsamicoeddike
  • ½ dl vand
  • 2 dl bulgur
  • Salt
  • Peber

Tilbehør

  • 200 g ciabattabrød

Sådan tilberedes skinketern i wok

  1. Kog bulguren efter anvisningen på pakken.
  2. Svits karryen i wokken.
  3. Kom soyasauce, olie og vand i wokken, og lad det koge lidt ned.
  4. Kom kødet i, og brun det.
  5. Tilsæt sirup, og lad det hele stege i ca. 5 minutter.
  6. Hæld vandet fra bulguren, og hæld bulguren i wokken, og lad den stege med i yderligere 5 minutter.
  7. Tilsæt wokblandingen, og steg, til det er varmet helt igennem.
  8. Smag til med salt og peber.
  9. Servér med ciabattabrød.
  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 20 minutter
  • Fryseegnet: Ja
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    2103/501
  • Energifordeling:
    Protein: 21 %
    Fedt: 30 %
    Kulhydrat: 49 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    651/155
    Protein: 8 g
    Fedt: 5 g
    Kulhydrat: 19 g

Andre opskrifter på retter tilberedt i wok

Toscana-wok

Toscana-wok

Sursød quorn i wok

Sursød quorn i wok

Lever i wok med sennepsdressing

Lever i wok med sennepsdressing

Rejer i hvidløgswok

Rejer i hvidløgswok

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Skinketern i wok
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)