Her i huset er det altid – næsten – far der laver maden, når den står på wok. Om det er fordi, det er nemt og hurtigt, skal jeg lade være usagt Men her får du opskriften på skinketern i wok.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 400 g skinkekød i tern
- 1 tsk. karry
- 1 ps. wokblanding (500 g)
- 4 spsk. soyasauce
- 1 tsk. olie
- 1 spsk. sirup
- 1 tsk. balsamicoeddike
- ½ dl vand
- 2 dl bulgur
- Salt
- Peber
Tilbehør
- 200 g ciabattabrød
Sådan tilberedes skinketern i wok
- Kog bulguren efter anvisningen på pakken.
- Svits karryen i wokken.
- Kom soyasauce, olie og vand i wokken, og lad det koge lidt ned.
- Kom kødet i, og brun det.
- Tilsæt sirup, og lad det hele stege i ca. 5 minutter.
- Hæld vandet fra bulguren, og hæld bulguren i wokken, og lad den stege med i yderligere 5 minutter.
- Tilsæt wokblandingen, og steg, til det er varmet helt igennem.
- Smag til med salt og peber.
- Servér med ciabattabrød.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 20 minutter
- Fryseegnet: Ja
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2103/501 - Energifordeling:
Protein: 21 %
Fedt: 30 %
Kulhydrat: 49 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 651/155
Protein: 8 g
Fedt: 5 g
Kulhydrat: 19 g
Informationer
Opskriftens navn
Skinketern i wok
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on