Forholdsvis enkel ret at tilberede. (Det var den 10-årige herhjemme, der stod for tilberedningen). Og så er det en fantastisk lækker sovs.
- Kategori:
Hovedret - Antal:
4 personer - Tilberedning:
35 minutter - Fryseegnet:
Ja - Pr. person:
KJ/Kcal: 1712/408 - Energifordeling:
Protein: 29 %
Fedt: 7 %
Kulhydrat: 63 % - Næringsindhold
pr. 100 g:
KJ/Kcal: 413/98
Protein: 7 g
Fedt: 1 g
Kulhydrat: 15 g
Ingredienser:
- 4 skinkeschnitzler
- 1 løg
- 4 dl bouillon
- 1 spsk. tomatpuré
- 1 bdt. basilikum,
- 1 spsk. soyasauce
- 1 spsk. majsstivelse
Tilbehør:
- 3 dl ris
- 4 gulerødder
- 240 g ærter
Sådan tilberedes skinkeschnitzler i soyasauce:
- Kog risene efter anvisning på posen.
- Pil løget, og skær det i tern.
- Hak basilikummen.
- Bank schnitzlerne let, og brun dem hurtigt på en meget varm pande.
- Tag schnitzlerne af panden, og drys dem med salt og peber.
- Hæld lidt af bouillonen og al soyasaucen på panden.
- Lad løgternene simre heri ca. 3-4 minutter.
- Tilsæt resten af bouillonen, tomatpuré og basilikum.
- Kog saucen igennem, og smag til med salt og peber.
- Læg schnitzlerne ned i saucen, og lad dem småstege/-koge 3-4 minutter på hver side.
- Skræl gulerødderne skræl, skær dem i mindre stykker, og kog dem møre i letsaltet vand. Ærterne tilsættes, de sidste 5-7 minutter.
- Jævn saucen med majsstivelse udrørt i lidt vand.
- Servér med risene.
Dommen: